Настільна версія
мова | язык

Цікаві факти нашого життя

3 Лютого, 18:09

Поділитися:

Їжа
За своє життя кожна людина з'їдає приблизно сорок тон різної їжі. Особливо захланні особи можуть "затоптати" навіть 80 тон. Але хіба можна жити щоб їсти!? Жити потрібно щоб творити і любити, тоді перебування на цій планеті можна назвати повноцінним!

Секс

Регулярний секс з молодицями рятує чоловіків від завчасної смерті! Фахівці п'ятнадцять років вивчали причини смерті чоловіків, які проживають у Данії і з'ясували, що ризик мужчини померти в ранньому віці знижується на 20%, якщо його дружина молодша на 15-17 років. Раніше ті самі вчені дійшли висновку, що шлюб, з точки зору тривалості життя, більш вигідний для чоловіків, ніж для жінок. Мужики! Одружуйтесь з молоденькими і живіть довго!

Пам'ять

Продуктивність нашої пам'яті коливається в залежності від часу. Наприклад між 8 та 12 годинами ранку вона максимальна, до обіду її ефективність знижується, а потім знову підвищується. Тому, якщо робите щось погане злопам'ятній людині - робіть це о 15:00. Але краще взагалі не робіть поганих речей, бо все рано чи пізно повертається бумерангом.

Поцілунки
Той хто пробував - знає, що французький поцілунок один із найпрекрасніших видів тілесного контакту з коханою людиною (Хоча, для багатьох людей не обов'язково з коханою). Більшість людей навіть не підозрює, що під час такого акту відбувається обмін більше ніж 40 тисячами паразитів і 250 видами бактерій! Вам перехотілось цілуватись? Не переймайтесь, адже Ви ще не чули про інші види контактів...

Знаменитості
У 1983 році знаний журнал Біллборд присвоїв Мадонні звання "Провал року", а вона не засмутилась з цього приводу. Минули роки і співачка довела протилежне ставши зіркою неймовірної величини! Якщо вас намагаються розкритикувати чи опустити вашу самооцінку - не зважайте, і продовжуйте працювати над своїм вдосконаленням!

Фобії

Параскєвідекатріафобія - цим дурнуватим словом визначається боязнь п'ятниці тринадцятого. Більшість людей які бояться темноти чи висоти залюбки проміняли свої фобії на цю.
Помилковий заголовок — Wsrfds afrnb yfijuj ;bnnz

3 Лютого, 18:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)