Настільна версія
мова | язык

Цікаві факти нашого життя

5 Лютого, 10:46

Поділитися:

Космос
Завзяті астрономи виявили ще 18 нових планет з ймовірністю життя. Ці об'єкти рухаються по орбітах навколо своїх зірок у межах населених зон, де температури не є надто високими або низькими і на поверхні планет може існувати рідка вода, яка є необхідною для виникнення та існування життя. Тому якщо вам на Землі стало тісно - пакуйте валізи!

Мова
Добре слов'янським артистам! Мають стільки слів, стільки букв щоб створювати класні тексти до пісень. А от митцям острова Бугенвіль пощастило менше, адже в їхній абетці тільки 11 літер, а з них багато не натвориш! На другому місці гавайська абетка у якій всього на всього 12 літер. Одне слово, подякуємо нашій солов'їній мові за неймовірні можливості!

Схуднення

Нещодавно ми дізнались ще один цікавий спосіб схуднення. Він щоправда досить екстремальний, але, можливо, комусь сподобається. Виявляється, при ударі головою об стіну людина витрачає 150 калорій! Цікаво скільки людей погодились брати участь в такого роду дослідах?

Відносини
Прийнято мужчині при знайомстві робити перший крок, адже жінці не личить виявляти ініціативу. Масштабні опитування показали, що 60% чоловіків страшенно зраділи б, якщо першою все ж до них заговорила жінка! Нехай ці наукові факти допоможуть жінкам у стосунках з їхніми сором'язливими кавалерами!

Кольори

Мало хто знає, що в 14 столітті білий колір вважався жалобним і ніхто б собі не дозволив одружуватись в білому платті.

Тварини
Деякі знаменитості не соромляться того, що вкотре переспали з кимось заради просування у кар'єрі, їх не мучить сумління, коли вони співаючи під фанеру обдурюють слухачів, їх не хвилює те, що про них скажуть люди. Таких зірок можна назвати непробивними і товстошкірими, але в будь-якому випадку у бегемота товстіша шкіра! Аж 4 сантиметри і це у 8 разів товстіше за людську!

Секс
Чи знаєте ви, що під час заняття коханням в організмі людини виробляються обезболюючі ендорфіни, тому навіть головний біль можна лікувати цим приємним процесом. Якщо Ваша дружина постійно виправдовує небажання займатись сексом своїм головним болем - прочитайте їй цю новинку!

Комахи
Комарі та інші представники москітного світу з'явились ще 175 мільйонів років тому, так що своїми укусами вони дратували навіть динозаврів. А деякі артисти мають свою ефективну зброю проти цих маленьких кровососів - вони їх відлякують власним голосом! І якщо влітку ви побачите людину яка безперестанку співає, знайте, що це артист і комарі його не кусають! За голосистих артистів голосуйте у наших парадах хітів
Помилковий заголовок — Wsrfds afrnb yfijuj ;bnnz

5 Лютого, 10:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)