Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон обійшла Бейонсе в рейтингу MTV

6 Лютого, 12:10

Поділитися:

Українська співачка Міка Ньютон успішно дебютувала в американському телерадіоефірі. Прем'єра пісні "Don't Dumb Me Down" відбулася 2 лютого на хвилях популярної радіостанції східного узбережжя США HOT 100.5 і вже найближчим часом трек облетить всі радіостанції країни. У свою чергу, офіційний кліп, режисером якого став Марк Класфельд (автор відеоробіт для Кеті Перрі, Бейонсе, Red Hot Chilli Peppers, Авріл Лавін, Емінема і Jay Z) був представлений 3 лютого на офіційному сайті музичного каналу MTV.

Міка впевнено увірвалася в рейтинги головного музичного каналу, зайнявши лідируючі позиції не тільки за кількістю переглядів і коментарів, але і за оцінками користувачів, випередивши таких монстрів американського шоу-бізнесу, як Тейлор Свіфт, Бруно Марс і Бейонсе. Також, співачка нарівні з Ліл Вейн, Адель і Снуп Догг увійшла в п'ятірку лідерів рейтингу MTV, заснованого на кількості людей які поділилися відео в соціальних мережах.

За словами режисера, кліп Міки - свого роду сатира, що висміює дурість, нещирість і награність в нашому суспільстві (і в шоу-бізнесі зокрема). Міка приміряла на себе образи, які є квінтессенцією фальші, при цьому повідавши слухачам у своїй пісні, що це - не її шлях і такою вона ніколи не буде ("What you see for me is everything I never wanna be"), вважаючи за краще завжди залишатися собою і не підлаштовуватися під чужі правила гри - адже тільки в цьому випадку можна отримати навіть більше, ніж сам того побажаєш.

"Це тільки початок!, - Каже Міка" Спасибі музичному продюсеру Ренді Джексону, моєму лейблу JK Music Group, Тимофію Нагорному і всій моїй українській команді! ". На даний момент співачка продовжує роботу в студії над першим англомовним альбомом.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy j,sqikf <tqjyct d htqnbyue ЬЕМ

6 Лютого, 12:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон