Настільна версія
мова | язык

Гурт Dazzle Dreams завершив роботу над новим відео на пісню «Діва Марія»

10 Лютого, 16:06

Поділитися:

Наприкінці січня гурт Dazzle Dreams закінчив роботу над новим відео-кліпом на пісню «Діва марія». Ця композиція стала надзвичайно знаковою для колективу, адже новий альбом гурту буде названий на честь цієї філософської композиції.

Зйомки проходили у Карпатах. Головною локацією став безлюдний, дикий зимовий ліс західної України. Режисером вже вдруге виступила Аліна Діанова (компанія «Bonnie&Clyde»), яка знову внесла у сюжет глибоку філософську думку, переплетену з ідеологією пісні.

«Це кліп - містерія. Утопічна історія про подорожніх, які збилися зі сліду в горах. Можна назвати цю роботу метафорою життя. Назва "ДІВА МАРІЯ" говорить сама за себе, адже головною ідеєю, звичайно ж, стане любов і відданість. Героїв будуть переслідувати небезпеки, холод, хуртовини, вовки, але любов їх врятує. Словами усе не перекажеш. Цю прекрасну історію варто побачити і пронести крізь душу, адже любов, добро насправді здатні творити дива, здатні рятувати серця людей», - розповідає Дмитро Ципердюк, соліст гурту Dazzle Dreams.


Зйомки кліпу були надзвичайно екстремальними і складними. Героям довелось грати свою роль у 25-ти градусний мороз. Крім того, учасникам експедиції було дуже складно вести зйомки у подібних суворих зимових погодних умовах, але за словами учасників гурту та зйомочної команди Bonnie&Clyde результат був вартий усіх труднощів.

«Dazzle Dreams, а також вся знімальна група дякує готелю «КОРУНА», який допоміг розмістити всю творчу команду в своїх теплих стінах. Так само ми висловлюємо величезну подяку пані Вікторії, яка надала для зйомок собак породи Хаскі!», - говорить Дмитро Ципердюк.

Сюрпризом для всіх глядачів стане поява у відео дружин музикантів.
Помилковий заголовок — Uehn Вфяяду Вкуфьы pfdthibd hj,jne yfl yjdbv dsltj yf gscy. «Lsdf Vfhsz»

10 Лютого, 16:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій