Настільна версія
мова | язык

Пристрасна Ірина Білик відбила в Горбачової холостяка

12 Лютого, 03:06

Поділитися:

Під час зйомок кліпу Горбачова намагалася не дивитися на обранця Білик, бо боялася закохатися.

На День всіх закоханих, 14 лютого, відбудеться прем'єра спільного кліпу співачок Ірини Білик та Ольги Горбачової на пісню "Не ревную".

Роль чоловіка, якого обидві люблять, але не ревнують, зіграв Сергій Кропива - один з претендентів на участь в шоу "Холостяк" в Росії. Дізнавшись про можливість попрацювати з Іриною, Сергій одразу відмовився від участі в шоу, так як обидві зйомки збігалися за часом.

"Я знав, що Білик розбила не одне серце. Я звернув на неї увагу в Москві, працюючи над фільмом і слухаючи її пісні. До того ж у нас багато спільних друзів та історії, які розповідають про Іру, створювали образ чарівництва і казки. Я давно мріяв познайомитися з цією дівчиною", - розповів Кропива.

На знімальному майданчику панувала романтична і водночас пристрасна атмосфера.

Горбачова зізналася, що Сергій сподобався їй до нестями. "Мені так сильно сподобався наш герой, що на зйомках я боялася дивитися йому в очі, тому що зрозуміла - він подобається Ірі. При першій же зустрічі я зрозуміла, що Сергій класний актор. Але на майданчику я уникала розмов з ним - боялася закохатися", - поділилася подробицями Горбачова.

А от між Іриною і Сергієм зав'язалася ціла філософська бесіда, продовжити яку довелося і після зйомок, вранці, за сніданком в одному зі столичних кафе.

Трек з'явиться у радіоефірі 11 лютого, а кліп можна буде побачити на музичних каналах країни вже з 15 лютого.

До речі, нова пісня обіцяє стати грандіозною подією, адже історія її появи незвичайна. На її створення Білик надихнула SMS-переписка з голлівудською зіркою Жан-Клодом Ван Даммом, з яким співачки зустрілися ще два роки тому у заміському клубі "Tiger Star".

Тож пісні ще не було, але дівчата вже прийняли рішення знімати майбутній кліп саме в цьому клубі. Про що негайно повідомили Ван Дамму, відправивши йому SMS.

В результаті у зірок зав'язалася настільки чуттєва переписка, що її учасники досі не розкривають подробиць. Втім, про що були ці зіркові SMS можна в загальних рисах здогадатися, бо Ірина тут же написала вірші, які і стали піснею. Піснею про чоловіка, яку люблять обидві, і якого обидві, втім, не ревнують.
Помилковий заголовок — Ghbcnhfcyf Shbyf <skbr dsl,bkf d Ujh,fxjdjї [jkjcnzrf
12 Лютого, 03:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій