Настільна версія
мова | язык

Померла Уітні Х'юстон

12 Лютого, 12:40

Поділитися:

Всесвітньо відома співачка і актриса Уітні Х'юстон померла у віці 48 років. Про це повідомив її представник.

Її чистий та сильний голос зачаровував і підкоряв мільйони. Здавалося, спів дається їй без зайвих зусиль, і немає ноти, яку вона не могла б взяти, чи емоції, яку вона не змогла б передати.

Вона проявила себе і як актриса. Українським глядачам вона запам'яталася, перш за все, у фільмі «Охоронець», де Х'юстон зіграла в дуеті з Кевіном Костнером.

Х'юстон стала володарем шести премій Греммі і продала більше 170 мільйонів альбомів і синглів, ставши однією з найбільш затребуваних співачок у світі.

З 1992 по 2007 роки Уітні Х'юстон була заміжня за співаком Боббі Брауном. У них є дочка. Х'юстон винила чоловіка в тому, що сімейне життя не склалося. У 1993 році співачка звинуватила чоловіка в нападі на неї.

Потім почалися проблеми. Уітні Х'юстон почала вживати алкоголь і наркотики. І потрапила від них в таку залежність, що позбулася і кар'єри і свого приголомшливого, такого пізнаваного голосу, який став хрипким і слабким. Х'юстон намагалася позбутися від пристрасті, вона лікувалася в спеціалізованих клініках.

Причина смерті Уітні Х'юстон поки не повідомляється. Відомо, що після дзвінка в службу 911, зробленого кимось із знайомих Х'юстон, її знайшли мертвою в номері готелю «Beverly Hilton» у Беверлі Хіллс, напередодні чергового вручення премії Греммі. За заявою поліції цього фешенебельного передмістя Лос-Анджелеса, в номері не виявлено нічого, що свідчило б про кримінальну підставу смерті співачки. На честь прийдешньої церемонії в готелі влаштовувалася вечірка, в якій брала участь Х'юстон. Її намагалися повернути до життя, але безуспішно. Смерть Уітні Х'юстон констатували в суботу, 11 лютого, в 15:55 за часом Тихоокеанського узбережжя США.
Помилковий заголовок — Gjvthkf Esnys {э.cnjy
12 Лютого, 12:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон