Настільна версія
мова | язык

Прем'єра пісні! Гайдамаки - Дівчина з Дніпра

16 Лютого, 13:39

Поділитися:

Після довгої та кропіткої праці, під час якої кардинальних змін зазнав склад гурту, постійно знаходячись в пошуку нового саунду, нових ідей та підходів до творчого процесу, сміливо експерементуючи та водночас залишаючись вірними обраному шляху, самобутній український рок-гурт “Гайдамаки” відкриває нову сторінку своєї історії, презентуючи широкому загалу перший сингл з нового альбому. “Дівчина з Дніпра” – саме цій пісні випала доля бути першою “ластівкою” шостого альбому відомої української команди.

“Ідея пісні виникла миттєво на джем-сейшені. – розповідає Олександр Ярмола. - Одразу намалювався сюжет: образ дівчини, з якою рок-співак мав ніч кохання після одного з концертів, не відпускає його душу, переслідує у снах, руйнує особисте життя. Дівчина з великого промислового українського міста, що попри всю урбанізацію, залишається чаклункою, дитиною Дніпровських степів. Пісня про кохання та рок-н-ролл“.

В найближчих планах гурту – презентація відео на пісню “Дівчина з Дніпра”, яке було відзнято молодим українським режисером та водночас учасником харківської групи Pur:Pur, Євгеном Жебко.

Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf gscys! Ufqlfvfrb - Lsdxbyf p Lysghf

16 Лютого, 13:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон