Настільна версія
мова | язык

Ані Лорак приєднається до "Голосу країни"

17 Лютого, 02:11

Поділитися:

Ані Лорак приєднається до "Голосу країни"На другому етапі шоу "Голос країни. Нова історія" до тренерів приєднуються зіркові помічники.

Олег Скрипка заручився підтримкою срібної призерки Євробачення-2008 та Народної артистки України – Ані Лорак. Співачка була приємно вражена великою кількістю талантів у проекті: "Кожен артист у цьому шоу – справжнє відкриття! Хочеться сказати "Слава Україні!", адже в нас живуть такі талановиті люди".

Діані Арбеніній допомагатиме Чулпан Хаматова. Зважаючи на напружений графік Чулпан, її завжди готовий підмінити у кріслі зіркового помічника авторитетний музичний та саунд-продюсер – Євген Ступка.

Валерії на "боях" допомагатиме музичний продюсер, чоловік співачки Йосип Пригожин. Він розповів: "Непроста задача обрати з величезної кількості приголомшливих учасників – кращих. Сподіваюся, я зможу допомогти і їм, і Валерії".

Як і минулого сезону, Олександру Пономарьову допомагатиме директор продюсерського центру "З ранку до ночі" Нонна Кондрашова. Нонна розставила для себе акценти: "Для нас важливі людські якості, а на проекті "Голос країни" люди розкриваються з різних сторін".

Перший епізод вокального двобою шоу "Голос країни. Нова історія" – дивимось разом вже цієї неділі, 19 лютого, о 20:12 на каналі 1+1.
Помилковий заголовок — Fys Kjhfr ghb'lyf'nmcz lj @Ujkjce rhfїyb@

17 Лютого, 02:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван