Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта став мільйонером і вирвався в лідери!

27 Лютого, 13:18

Поділитися:

Navsi100.com запрогнозував - глядач виконав! Вже три тижні мережу YouTube успішно розриває нове відео "I'll never let go" від Едуарда Романюти і щоразу б'є рекорди.

Молодий артист вирвався на передові і тим самим залишив позаду більшість популярних українських артистів, яким і не снився такий успіх! Вже сьогодні ми можемо бачити показник у 1,090,000 переглядів і це лише початок! Співак щиро дякує усім, хто хоча б раз переглядав його відеотворіння і тим самим долучився до мільйонної аудиторії глядачів.

"Я радію, що мій кліп дуже сподобався, адже вся творча команда доклала максимум зусиль для отримання такого результату. До речі, не лише українські глядачі позитивно оцінили кліп "I'll never let go". Мені телефонують з багатьох країн і вітають з чудовою прем'єрою. Я разом з режисером Кадимом Тарасовим невдовзі планую представити другу частину фантастичного блокбастера, який ще більше вразить усіх" - розповідає Едуард Романюта.

Хтось прогнозує, що столиця України потоне у воді після прориву дамби київського водосховища, ще хтось боїться падіння метеориту та насправді слід остерігатись зовсім іншої загрози...

Друга неймовірна прем'єра від Едуарда Романюти вже незабаром на кращих моніторах світу

Голосування за цю композицію триває у наших чартах
НАВСІ100 (Radio)   НАВСІ100 (TV)

Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf cnfd vskmqjythjv s dbhdfdcz d kslthb!
27 Лютого, 13:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин