Настільна версія
мова | язык

Шукайте роботу через інтернет

3 Березня, 01:12

Поділитися:

Думаєш, що найкращий спосіб знайти роботу – не подавати резюме в банки вакансій? Чула, що подавати резюме онлайн немає змісту? Подумай ще раз.

Нещодавнє опитування більшості американських компаній зі штатом понад 2 500 працівників, який провела компанія CareerXroads, показав, що онлайн банки вакансій – один з найбільш поширених способів для пошуку нових працівників. «Оголошення про пошук роботи не відживають своє», каже експерт цієї індустрії, Джефер Дікі-Чесінс. «Онлайн оголошення допомагають шукачам знайти роботу, а роботодавцям знайти найкращих кандидатів на робоче місце».

Чому роботодавці потребують допомоги під час пошуку кандидатів? Пошук кандидатів для роботодавця може бути так само складним завданням, як і пошук роботи для вас. Наприклад, Jobs2Web заявляє, що роботодавці в середньому наймають на роботу одного із 826 відвідувачів їх корпоративного веб-сайту!

«Оголошення про пошук роботи залишається найбільш ефективним способом для роботодавців цілеспрямовано знайти можливих співробітників», – говорить Тоні Лі, видавець CareerCast. «Цей спосіб швидкий та дешевий. В банках вакансій є оголошення про пошук роботи у всіх можливих сферах. Якщо роботодавець шукає сааме в своїй ніші – його пошуки завершаться успіхом».
Помилковий заголовок — Ierfqnt hj,jne xthtp synthytn

3 Березня, 01:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій