Настільна версія
мова | язык

Могилевська має слабину до євреїв і Белуччі

5 Березня, 19:04

Поділитися:

Співачка Наталя Могилевська запевнила, що в неї все своє, обмовилася про шістьох цивільних чоловіків і подарувала подрузі "друкарську машинку Хемінгуея".

36-річна Наталка Могилевська стверджує, що не робить омолоджуючих процедур і не вдається до пластичної хірургії.

"Поки що я цього не потребую. Але якщо я.... буду народжувати чи старіти, врешті-решт, то я щось вигадаю", - сказала Могилевська телеведучій Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

"Я, мабуть, єдина людина на естраді, яка нічого не робила зі своїм обличчям. Може, це пережитки 90-х... чи естради, що старішає... Може, сьогодні треба робити губи, груди, очі, ніс.. спершу зробити ,а тоді в зірки. Але мені все подобається. Я думаю, що буду сумувати, якщо не буду мати свого носа. Не знаю, як це..." - каже вона.
Могилевська піде до хірурга, якщо постаріє чи народить?

Окрім того, самій артистці більше до вподоби апетитні жінки а ля акторка Моніка Белуччі.

"Я вважаю, що жінка має бути здоровою, що вона має бути готова до материнства", - стверджує Могилевська.

І якщо жінок Наталя полюбляє просто апетитних, то у відношенні чоловіків Могилевська, схоже, має слабину до євреїв.

"Ні, я не єврейка, хоча мені дуже шкода... З шести моїх цивільних чоловіків усі шестеро були євреями", - зауважила Наталя.

До слова, незабаром співачка планує подорож до Ізраїлю. Між тим, купувати на Святій Землі нерухомість Наталя не мріє. Каже, їй більше до вподоби Франція, Італія.

Хоча, як відомо, і Куба нещодавно запала в серце Могилевської. До слова, саме звідти Наталя привезла подрузі-письменниці Ладі Лузіній особливий подарунок.

Так, за словами Могилевської, коли взимку Лузіна стала "найуспішнішим письменником України" за рейтингом одного з журналів, вона саме була на Кубі.

"І так сильно зраділа за Ладку, що мені захотілося зробити їй якийсь особливий, абсолютно незвичайний сюрприз", - зізналася на своїй сторінці у Live Journal Могилевська.

"Оскільки вона любить старі речі, я відразу пішла на блошиний ринок Гавани. І щойно торговці почули від мене слово "письменник", вони запропонували мені друкарську машинку... Ернеста Хемінгуея!" - запевнила вона.

"Мене клятвено запевняли, що, живучи в готелі Ambos Mundos, він працював тільки на ній. Розповіли цілу історію: через поранення в ногу Хемінгуей писав лише стоячи, відкривав вікно і ставив машинку на підвіконня, щоб постійно спостерігати за яскравим життям Гавани", - додала Наталя.

Пізніше, за словами співачки, вона навіть пішла до того готелю і зробила знімок "з вікна номера Хемінгуея".

"Скільки заплатила за цей раритет говорити вам не буду ) Але Ладку я точно вразила! Сказала їй: "Це тобі авансом - як нашому майбутньому класику!" - поділилася Могилевська.

У свою чергу Лузіна похвалилася особливим подарунком у соцмережі.\

Помилковий заголовок — Vjubktdcmrf vf' ckf,bye lj 'dhtїd s <tkexxs

5 Березня, 19:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)