Настільна версія
мова | язык

Валерія в Африці злякалася початку війни

6 Березня, 23:57

Поділитися:

Російська співачка Валерія нещодавно повернулася з Африки, де виступала для представників місцевої еліти.

"Це в трьох країнах. Кот-д'Івуар, Екваторіальна Гвінея і Габон. Ось такі от екзотичні країни. Перш, ніж туди поїхати, ми зробили щеплення. Тим не менш, ми відмовилися пити таблетки від малярії, тому ми боялися кожного пролітаючого комара, бачили в ньому малярійного. Тому ми бризкалися всякими захисними засобами. Стільки хімії наковталися, по-моєму. Але що робити? Це небезпечно", - розповіла Валерія в інтерв'ю програмі "Tkachenko.ua", пише Gazeta.ua

В Екваторіальній Гвінеї було відкриття Чемпіонату з футболу, та Валерія була запрошена на цей урочистий захід.

"Було надзвичайно красиве відкриття, грандіозний концерт, просто як Олімпіада відкривається, дійство таке вражаюче. Взагалі-то, це було перше моє відвідування якого б то не було чемпіонату. Тим більше, я почала відразу з такої екзотики! Загалом-то люди дуже неагресивні. Їм там так жарко, що їм просо лінь. Ось. Темпераментом вони не відрізняються, ось що я помітила", - сміється Валерія.

До речі, в Африці їй не сподобалося ставлення уряду до своїх громадян.

"Вони так мирно вишикувалися в лінієчку для того, щоб пройти на територію стадіону. З квитками, так дружно, рядами. А для того, щоб проїхати на урядовій машині, щоб народ разом з цими машинами теж у ворота не побіг, щоб їх же не задавити - з кращих міркувань - їх просто сльозогінним газом вирішили. Ось таким чином зупиняли народ. Мабуть, словами не розуміють - сльозогінним газом. Я спочатку не зрозуміла, оскільки ми їхали там у якійсь машині десятій, там навіть затор з машин був. І раптом бачу - люди біжать, кашляють, чхають. І раптом відчуваю, нашу машину теж, ми всі просто в диму в якомусь, відразу перекрили фільтри всі. Теж трішечки перебрали цього газу. Я думаю: що відбувається? Я думала, що вже якісь хвилювання, війна може вже почалася. А виявляється, це нормально", - згадує співачка.
Помилковий заголовок — Dfkthsz d Fahbws pkzrfkfcz gjxfnre dsqyb

6 Березня, 23:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон