Настільна версія
мова | язык

Щасливий Джокер для Гайтани. Співачка виступить під номером 7.

21 Березня, 11:21

Поділитися:

20 березня в Азербайджані відбулась церемонія жеребкування країн до Євробачення 2012. Офіційну інтернет трансляцію з Баку дивилась уся Європа. Україні пощастило стати джокером і обрати свій номер самостійно.

Від Украйни на жеребкування приїхала Вікторія Романова - начальник управління закордонного співробітництва НТКУ. Саме вона обрала для Гайтани щасливий номер. Тож, у травні, Гайтана запросить всю Європу в гості запальною піснею «Be my guest» під сьомим номером.

«Для мене стало приємною несподіванкою, коли я побачила, що Україну витягнули як «wildcard». Я завжди слідкую за різними знаками і посиланнями долі. Цього разу, я вкотре переконалася, що ми ідемо правильним шляхом, адже доля надсилає нам щасливі знаки. Моя творча команда дуже активно, наполегливо працює, разом ми ідемо з посмішкою до однієї мети. Такі приємні сюрпризи стимулюють і надихають на те, щоб працювати іще наполегливіше, старатися іще більше. Мені від усього серця хочеться подарувати Європі найпрекрасніший, найзапальніший, найщиріший виступ. Я дуже щаслива, що Вікторія, яка сьогодні представляла Україну в Баку, обрала для мене сьомий номер. Це число несе в собі сильну, щасливу енергетику. Хоча, усі інші числа також хороші. Я хочу побажати кожному учаснику цього прекрасного конкурсу удачі, натхнення та успіху. Ми усі маємо показати найвищий рівень», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Ofckbdbq L;jrth lkz Ufqnfyb/ Cgsdfxrf dbcnegbnm gsl yjvthjv 7/

21 Березня, 11:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків