Настільна версія
мова | язык

У "Доктор Хаус" може повернутися Катнер, який вчинив самогубство

26 Березня, 23:55

Поділитися:

Творці серіалу хочуть задіяти в останньому епізоді актора Кела Пенна, який пішов після 4 сезону серіалу задля роботи у Білому домі.

Творці "Доктор Хауса" хочуть повернути доктора Катнера Продюсери серіалу "Доктор Хаус" ведуть переговори з актором Келом Пенном, що виконував роль Лоуренса Катнера, про зйомки в останньому епізоді шоу. Доктор Катнер з'явився у четвертому сезоні, коли Хаус обирав собі нову команду.

Проте вже на наступний рік він наклав на себе руки, оскільки Кел Пенн вирішив залишити акторську кар'єру заради роботи у Білому домі. У 2010 році Пенн повернувся до Голлівуду, а у 2011-2012 році і на телебачення - він знявся у декількох епізодах сьомого сезону серіалу "Як я зустрів вашу маму".

Остання серія "Доктора Хауса" вийде на телеканалі Fox 21 травня 2012 року, а її зйомки почнуться вже в квітні. Раніше повідомлялося, що останній епізод вийде вже у квітні. Неясно, в якому вигляді герой Пенна може повернутися в серіал, якщо актор і продюсери досягнуть угоди. В останній серії п'ятого сезону, вже після самогубства, Катнер з'являвся в галюцинації Хауса. Раніше повідомлялося, що про зйомки в фіналі шоу вже домовилася Олівія Вайльд - виконавиця ролі доктора Ремі "Тринадцять" Хадлі. Вайльд залишила основний склад акторів на початку сьомого сезону (останнім для серіалу стане нинішній - восьмий - сезон). Серіал "Доктор Хаус" стартував у 2004 році. До моменту закриття в ньому буде 177 серій.

Помилковий заголовок — E @Ljrnjh {fec@ vj;t gjdthyenbcz Rfnyth? zrbq dxbybd cfvjue,cndj

26 Березня, 23:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон