Настільна версія
мова | язык

Голодні ігри захопили американський прокат

27 Березня, 22:23

Поділитися:

Фантастичний екшн Голодні ігри очолив північноамериканськиій прокат, заробивши за свій перший прокатний вікенд у США й Канаді $ 155 млн.

Касові збори фільму на дебютних вихідних виявилися третіми по величині за всю історію американського прокату після фінальної частини Гаррі Поттера, що вийшла на екрани влітку минулого року, і продовження Бетмена Темний лицар (2008), повідомила кінокомпанія Lions Gate Entertainment.

Згідно з підрахунками Hollywood.com, Гаррі Поттер і дари смерті: Частина II за свій перший вікенд набрала у Північній Америці $ 169,2 млн, а Темний лицар стартував із результатом в $ 158,4 млн.

Між тим, Голодні ігри встановили також рекорд за стартовими зборами для фільмів, що не є сиквелами, і виявилися найпотужнішим дебютом після літнього сезону блокбастерів.

У міжнародному прокаті 67 країн драматичний бойовик про ігри на виживання, що зіштовхують очі в очі друзів та коханих, отримав $ 59,3 млн, і загальні касові збори картини, таким чином, склали $ 214,3 млн.

"Перший фільм франшизи, що показав такий результат, це справді божевілля. Інших слів немає", — сказав редактор Boxoffice.com Філ Контріно.

Друге місце в американському прокаті посів лідер минулого тижня — комедія Мачо і ботан, що цього разу зібрала $ 21,3 млн.

На третьому рядку з результатом в $ 13,1 млн розмістився анімаційний фільм Лоракс.

Четверте місце займає фантастичний фільм Джон Картер (John Carter) зі зборами за вікенд у $ 5 млн ($ 62,3 млн за три тижні в прокаті). Замикає п'ятірку касових лідерів бойовик Закон доблесті, що заробив за минулі вихідні $ 2,1 млн ($ 65,9 млн за п'ять тижнів у північноамериканському прокаті).
Помилковий заголовок — Ujkjlys suhb pf[jgbkb fvthbrfycmrbq ghjrfn

27 Березня, 22:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон