Настільна версія
мова | язык

Крістіна Орбакайте народила дочку!

2 Квітня, 11:10

Поділитися:

У зоряних сім'ях поповнення! Крістіна Орбакайте народила дочку Клавдію, але сидіти вдома не збирається - і вже влітку поїде на Міжнародний музичний фестиваль Crimea Music Fest, художнім керівником якого є Алла Пугачова.

Організаторам Crimea Music Fest доведеться найняти професійних гувернанток для зоряних діточок, адже в Ялту крім Орбакайте збираються приїхати з малюками Філіп Кіркоров, Ані Лорак, Світлана Лобода і багато інших.

Отже, знайомтеся - Клавдія Земцова, дочка Крістіни Орбакайте і внучка Примадонни! Обрадувати своїх шанувальників Крістіна вирішила на сторінках однієї з популярних соціальних мереж на наступний день: «30 березня в 19:58 по Майамскому часу я народила доньку! Вага 3739кг, зріст 56см! Вітайте мене, ура-а!! ».

Напередодні пологів, Крістіна вела цілком активний спосіб життя: 10 березня відзначила 7-річчя подружнього життя з Михайлом Земцовим походом на концерт Елтона Джона. Потім практично щодня ніжилася в промінцях сонечка на пляжі в Маймі, а 28 березня активно вболівала за російську тенісистку Світлану Кузнєцову на турнірі. Мабуть, азарт і натхнення, що панували там, так передалися малятку, що вона поспішила порадувати зоряну родину своєю появою на світ!
Помилковий заголовок — Rhscnsyf Jh,frfqnt yfhjlbkf ljxre!

2 Квітня, 11:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон