Настільна версія
мова | язык

"Хоч я і романтик, але з ноги дати можу" — Йолка про втручання в її особисте життя

4 Квітня, 23:49

Поділитися:

Співачка Йолка почала носити сукні не тому, що закохалася, а тому, що виросла. Про це вона сказала Gazeta.ua.

"Зараз кажуть, що я почала носити сукні і довге волосся, бо закохалася. Якщо й так, то я про це ніколи не скажу. Моє особисте життя - під сімома замками. А якщо хтось залізе, то я хоч і романтик, але з ноги дати можу. Щодо одягу, то колись мені було дуже органічно і комфортно в тому, в чому я була: в штанах і стрижена під хлопчика. Але ж дівчата дорослішають і абсолютно нормально, що трансформувалась. Дуже дивно, коли людина по життю співає одні і ті ж пісні і носить один і той же одяг", - зауважує Йолка.

Між тим співачці інколи хочеться вже мати дитину.

"Знаю, що зараз ще не час, але таке бажання виникає. Знаю, що коли буду готова — народжу. Але ж знову-таки про це не будуть знати. Бо я не з тих мам, які будуть носити своє чадо під руку на гастролях. І фотографувати його також не буду навіть за гроші. Хоча американські зірки часто роблять сімейні фотосесії, а виручені гроші пускають на благодійність. Це похвально, але це не для мене", - запевнила співачка.

Те, що вона стала співачкою, Йолка завдячує батьківським генам.

"Тепер мені здається, що я стала реалізацією бажань своїх батьків. Мій тато все життя слухає джаз, мама грає на кількох музичних інструментах. Бабуся і дідусь співали в закарпатському народному хорі", - зізналася Єлизавета.
Помилковий заголовок — @{jx z s hjvfynbr? fkt p yjub lfnb vj;e@ — Qjkrf ghj dnhexfyyz d її jcj,bcnt ;bnnz

4 Квітня, 23:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)