Настільна версія
мова | язык

Меладзе: Мої діти не слухають мою музику

9 Квітня, 23:24

Поділитися:

Композитор Костянтин Меладзе зізнався, що його діти віддають перевагу модній танцювальній музиці. Але він на них на свариться, аби не повторювати помилки своєї матері.

Про це продюсер розповів Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Меладзе не завжди розуміє музичні смаки власних нащадків, які, наприклад, дуже люблять американського репера Ейкона (Akon).

"У них смаки своєрідні, багато в чому мені незрозумілі, російської музики майже не слухають, і мою, зокрема, останнім часом не дуже слухають. Слухали в дитинстві ранньому. Зараз вони перейшли на більш модну, більш танцювальну музику", - каже батько трьох дітей.

"Я пам’ятаю, коли ми з Валерою в дитинстві слухали "Pink Floyd" скажімо, де 5 хвилин виють собаки, мама сварилася дуже сильно. Я намагаюсь не робити її помилок і не сварюся", - зауважує Меладзе.
Меладзе не впливає на музичні смаки своїх дітей

Цікаво, що композитор майже ніде не був закордоном через те, що не любить літати. Тому Костянтин постійно відкладає поїздку разом з дітьми у "Діснейленд".

"Вони весь час просять мене поїхати або в "Діснейленд" або в Америку. Думаю, цього літа ми все ж таки поїдемо куди-небудь разом, тому що рідко ми виїздимо всією родиною", - зазначає Меладзе.

Втім, зі своїм братом Валерієм композитор все ж таки знайшов час поїхати закордон минулого літа.

"Раніше у мене не було навіть не часу, а бажання. А от зараз, можливо, вік у мене такий, що хочеться менше працювати, більше відпочивати, і я почав кудись виїжджати. Якщо в мене є якась відпустка, то вона триває тиждень", - розповідає продюсер.

"Ось ми поїхали з братом на 5 днів і за 5 днів проїхали 5 тисяч кілометрів по Голландії, Франції, Німеччині таким галопом, і повернулися, власне, додому", - ділиться Меладзе.
Помилковий заголовок — Vtkflpt^ Vjї lsnb yt cke[f.nm vj. vepbre

9 Квітня, 23:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)