Настільна версія
мова | язык

Тепер замість «Оле-Оле» буде «Ого! Ого!»

12 Квітня, 13:12

Поділитися:

13 квітня Руслана презентує найбільш масовий кліп «Давай грай». Пісня-кричалка Руслани «Давай Грай» зазвучала по-новому у новому альбомі співачки, реліз якого відбудеться вже незабаром. Саме синглом «Давай Грай» у супроводі масштабного масового шоу Руслана відкривала стадіон "Арена" у Львові восени минулого року.

Руслана: «У свою пісню я вклала три масові «заряди», які можуть використовувати вболівальники на трибунах. Це стадіонна «кричала», це проста мелодія, що легко запам’ятовується, і це ритм. Пісня «Давай Грай» була написана для гри, і я б дуже хотіла, щоб вона підбадьорювала нашу країну під час матчів Чемпіонату».

Сингл «Давай Грай», що був названий «кричалкою» завдяки своїй футбольній структурі, став ще ближчим для вболівальників. У новій версії пісні вирують запальні карпатські ритми разом із гарячими роковими гітарами та нестримним танцем, тепер вже не лише диким, але і масовим. Масові танці – прямо на сцені та з усіх її боків. Звучить бадьоро, що актуально для України перед «Євро», і в стилі Руслани, що вже саме по собі «драйв» у чистому вигляді. У новому концертному шоу можна плескати, танцювати та скандувати: «Ого! Ого!». Саме такий головний виклик використала Руслана замість запозиченого «Оле-Оле».

Побачити масове шоу співачки і навіть взяти в ньому участь можна було на СКА «Велотрек» у Львові, де 21 березня відбувалися масштабні зйомки кліпу Руслани на пісню «Давай Грай». Більше ніж 2000 волонтерів, серед яких учасники популярного шоу «Майданс», львівські студенти та курсанти, зібралося на трибунах, щоб створити масовий ритм або відому усім хвилю. За словами самої співачки «Давай Грай» - це не просто кліп, робота, що дещо виходить за рамки стандартних законів кліпмейкерства. Це кліп-гра, побудований на живій взаємодії з великою аудиторією, де зірковий аніматор задає ритм, рухи і вигуки, які синхронно повторюють тисячі людей. Руслана особисто розробила сценарій відео та вже вдруге виступила не лише в якості аніматора шоу, але й режисера (першою такою роботою був кліп «Шалала»).

Основна ідея відео – це Масова Гра між двома трибунами на стадіоні. Перед зйомками, хореографи Руслани проводили репетиції з волонтерами, під час яких розучували рухи та ритми масового дійства. В якості реквізиту використовувалися різнокольорові прапорці та барабанні палички для створення оригінального звукового ефекту, який можна буде почути в самому відео. Постановником масового шоу, разом з Русланою, виступила група хореографів, котрі були відповідальні за шоу Руслани під час відкриття стадіону «Арена» у Львові, та під час зйомок кліпу «Шалала». Кліп виявився настільки масовим, що на один лише перегляд відзнятого матеріалу пішов цілий тиждень. «Давай Грай» - це самий видовищний майстер-клас, основною функцією якого є синхронні рухи та дії на трибуні. Ще одна цікава деталь – в інтродукції кліпу використовується уривок з опери Мусоргського «Нічь на Лисій горі», який для радіоверсії пісні виявився занадто неформатним.

«Повторюй за мною! Запам’ятай ці рухи! Настане час, і ми це зробимо разом!»
Помилковий заголовок — Ntgth pfvscnm «Jkt-Jkt» ,elt «Juj! Juj!»

12 Квітня, 13:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків