Настільна версія
мова | язык

Батьки Джамали: В неї нема хлопця

12 Квітня, 23:53

Поділитися:

Батьки співачки Джамали запевняють, що серце їхньої дочки вільне.

Про це вони розповіли "Крым. Комментарии".

Після того, як 11-го квітня в Інтернеті з'явилася новина про хлопця Джамали, її батьки дуже здивувалися.

"Ми вчора були шоковані! Ми не знаємо, хто це. Я абсолютно не в курсі цієї справи, нічого не знаю", - сказав батько співачки Алім Джамаладінов.

За словами матері виконавиці, вона гостювала у доньки в Києві 24 дні. І лише 11-го квітня повернулася до Криму, але "нічого такого не помітила".

"Я їй вчора відразу зателефонувала по Skype. Вона каже: "Мамо, ну журналісти є журналісти, стежать за мною. Я теж не знаю, чого це вони таке сказали! Мало з ким я листуюся - у мене багато друзів. І що ж тепер - одразу бойфренд?". У мене таких бойфрендів, каже, повний Facebook", - розповідає мати співачки.

"Поки я там була, знаєте, скільки було дзвінків? То один, то інший: давай зустрінемося в кафе. Пішли - посиділи і що вже бойфренд? Вона ще сказала, що добре, що у неї тепер бойфренд є, а то журналісти подумають, що вона любити не вміє", - зауважує мама Джамали.

За словами жінки, серце її дочки як і раніше вільне.

"Я навпаки наполягала, кажу, давай якогось мені бойфренда. Але вона - ні, вся в музиці, у творчості. Їй не до бойфрендів", - підсумувала мати співачки.

Нагадаємо, в середу 11-го квітня з'явилися чутки, що Джамала зустрічається з таким собі Емілем Імановим.
Помилковий заголовок — <fnmrb L;fvfkb^ D ytї ytvf [kjgwz

12 Квітня, 23:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій