Настільна версія
мова | язык

«Hello Euro» «Гайдамаків» та польських «Pudelsi» потрапила на конкурс

26 Квітня, 00:24

Поділитися:

Спільна україно-польська пісня «Hello Euro» потрапила до конкурсу, організованого загальнопольським радіо Radio Zet, державним польським телебаченням TVP та польською футбольною асоціацією PZPN, що має на меті обрати офіційний хіт збірної Польщи з футболу на Євро-2012.

До 27 квітня 2012 року триватиме інтернет-голосування за головну пісню польської команди. До конкурсу потрапило 100 пісень, з яких жюрі на першому етапі відібрало 25. До числа цих 25 пісень потрапив і спільний україно-польский доробок «Hello Euro». На даний момент можна віддати свій голос за пісню, що сподобалася, за лінком: http://www.radiozet.pl/Konkursy/HIT-BIALO-CZERWONYCH.

2 травня у Варшаві відбудеться свято фанатів футболу, під час якого буде офіційно оголошено остаточний склад збірної Польщі по футболу на Євро-2012, та відбудеться великий заключний концерт, де пролунають 10 найкращих пісень, обраних згідно голосування. Під час цього концерту буде проводитися онлайн sms-голосування на найкращу пісню, після якого перші 3 пісні-переможці отримають право лунати перед кожним матчем на Євро-2012 в Польщі.

Нагадаємо, що «Hello Euro», це один з небагатьох, якщо не єдиний на даний час, з музичних україно-польских проектів, пов’язаних зі спільним чемпіонатом. Співпраця таких самобутніх та неординарних колективів, як “Гайдамаки” і “Pudelsi”, та їхня сумісна пісня, має шанс показати, що чемпіонат із футболу - це не тільки спільне вболівання та діяльність, пов'язана з футболом, а й будівництво польсько-українського музичного мосту, який має міцно поєднати Україну та Польщу в музичному просторі.
Помилковий заголовок — «Руддщ Угкщ» «Ufqlfvfrsd» nf gjkmcmrb[ «Згвудыш» gjnhfgbkf yf rjyrehc

26 Квітня, 00:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван