Настільна версія
мова | язык

Адам Левін з "Maroon 5" стане несподівано сексуальним

26 Квітня, 23:31

Поділитися:

Стають відомими деякі деталі телеролей соліста поп-рок-групи "Maroon 5" Адам Левін у другому сезоні телевізійного серіалу "Американська історія жахів" ("American Horror Story").

Так, продюсер і сценарист проекту Райан Мерфі заявив, що персонаж музиканта стане справжнім секс-героєм. Зокрема, Мерфі заявив, що глядачам варто очікування розкриття акторського потенціалу Адама Левіна. "Він дуже сексуальний хлопець, тому буде грати такого і в нашому серіалі. Але його герой буде іншим, несподівано сексуальним. Коли я розповів йому про те, що його чекає, Адам сидів з одвислою щелепою, а потім зізнався, що дійсно в справі", - стверджує він.

Трохи раніше вже стало відомо, що дебютною роботою Левіна в телевиробництві стане суперечливий персонаж нової частини саги, якому дано робоче ім'я "коханець". Крім того, відомо, що зйомки почнуться в липні.

Судячи з усього, на пробах Адам вкрай успішно продемонстрував свою акторську жилку: продюсерам настільки сподобався музикант, що заради нього знімальною групою було прийнято рішення підлаштуватися під гастрольний графік бенду "Maroon 5". "Aмеріканская історія жахів" - американський телесеріал, що транслюється з 2011 року на телеканалі "FX." Історія зосереджена на сім'ї, яка переїжджає в старий особняк в Лос-Анджелесі, населений примарами.

Помилковий заголовок — Flfv Ktdsy p @Ьфкщщт 5@ cnfyt ytcgjlsdfyj ctrcefkmybv

26 Квітня, 23:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван