Настільна версія
мова | язык

Віктор Павлік встановлює рекорд по кількості знятих кліпів цієї весни

8 Травня, 20:25

Поділитися:

Не встигли закінчитися зйомки відео на пісню «Приречений на любов», як вже в перших числах травня прошли зйомки на нову пісню «Весна». Пісня дуже позитивна, дарує настрій, добро і, найголовніше - дивує. Це спільна робота Віктора Павліка та вірменського музиканта суперперкуссіоніста Едварда Айдинова. Едвард вніс до пісні своєрідний національний колорит, запальний танцювальний ритм, в результаті робота вийшла дуже щира і весняна.

Режисером відео став музикант і кліпмейкер Макс Червінський. Розкриємо один з секретів, по режисерській задумці в кінці кліпу буде красивий квітковий флешмоб. 

Віктор ділиться «Мені сподобалося працювати над цим відео. Атмосфера весела, команда хороша. Весь час грала пісня «Весна», і раптом ми побачили, як жителі довколишніх будинків, які спостерігали за зйомкою, почали танцювати, співати, або просто посміхатися. Ось таким і буде це відео. Ми покажемо щасливі миті людського життя!».

Нова пісня Віктора Павліка «Весна» стала учасницею музичного хіт параду «НАВСІ100». Це означає, що протягом трьох тижнів вона звучатиме на 14 радіостанціях і в інтернеті. Голосуйте за весну!
Помилковий заголовок — Dsrnjh Gfdksr dcnfyjdk.' htrjhl gj rskmrjcns pyznb[ rksgsd ws'ї dtcyb

8 Травня, 20:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)