Настільна версія
мова | язык

Букмекери назвали переможця "Євробачення-2012"

10 Травня, 23:47

Поділитися:

Перше місце на "Євробаченні-2012" в букмекерських таблицях міцно займає шведська співачка Лорін з піснею "Euphoria". На другому місці представниця Італії Ніна Дзіллі з піснею "L'Amore Е Femmina", а третьому - російські "Бурановські бабусі", повідомляє TCH.ua

За ними з істотним відривом слідують Великобританія, Данія, Сербія і Ірландія. Ставки на перемогу учасників цих країн приблизно однакові, тому в різних конторах ці чотири країни розміщуються в різній послідовності, але один за одним, пише Ліга.

Україна в таблиці ймовірних переможців Євробачення, займає в середньому 18-ий рядок. Такий показник дає хороші шанси на вихід української співачки Гайтани у фінал конкурсу.

Зазначимо, що прогнози букмекерів не завжди здійснюються. Минулого року перемогу обіцяли французькому співакові Аморі Вассілі, але виграв конкурс дует з Азербайджану, а українська співачка Міка Ньютон з піснею "Angel" на Євробаченні-2011 посіла четверте місце, хоча їй пророкували місце у 20-ці.

У той же час, в 2009 році переможцем конкурсу став представник Норвегії Олександр Рибак, який був беззаперечним фаворитом букмекерів.

У 57-му міжнародному конкурсі Євробачення, який відбудеться з 22 по 26 травня в Баку, беруть участь 42 країни. Фінал конкурсу відбудеться 26 травня.
Помилковий заголовок — <ervtrthb yfpdfkb gthtvj;wz @"dhj,fxtyyz-2012@

10 Травня, 23:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій