Настільна версія
мова | язык

50 Cent стане боксером

11 Травня, 22:48

Поділитися:

Один з близьких друзів Флойда Мейвезера 37-річний репер 50 Cent (Кертіс Джексон) заявив про те, що він серйозно розглядає питання про дебют на професійному рингу, якщо головним поєдинком вечора буде бій Флойда.

"Я постійно тренуюся, але я не хочу битися з будь-яким таксистом, - каже 50 Cent, - Я люблю цей спорт. Я закохався в нього, коли мені було 12 років".

"Звичайно, спершу мені треба схуднути. Я зараз важу близько 90 кг, але думаю, що потрібно опуститися десь до 76 кг (суперсередній дивізіон). Я перебуваю в непоганій фізичній формі і щоб вийти на оптимальну мені потрібно два місяці", - каже співак.

Зазначимо, що колись у юності майбутній співак успішно виступав на любительському рингу і навіть виграв національні змагання Golden Gloves в Нью-Йорку, про що недавно сказав на телеканалі HBO Емануель Стюард.

Зараз же 50 Cent постійно перебуває поруч зі своїм другом Флойдом Мейвезером під час підготовки того до боїв і навіть виходить в ринг як член Money Team.

Нагадаємо, що колись інша знаменитість проміняла шоу-бізнес на бокс - це був голлівудський актор Міккі Рурк, який провів більше 20 боїв на профірингу.
Помилковий заголовок — 50 Суте cnfyt ,jrcthjv

11 Травня, 22:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин