Настільна версія
мова | язык

«Гайдамаки» занурюють слухачів у «Літо»

16 Травня, 19:21

Поділитися:

За кілька тижнів до настання календарного літа, українські рокери Гайдамаки «підігрівають» настрій своїх прихильників, випускаючи в світ нове творіння, другий за рахунком сингл з майбутнього альбому, що має назву «Літо».

Балада «Літо» розповідає про нерозділене палке кохання, що трапилося з головним героєм пісні на початку літа, коли навкруги все буйно квітне та шаленіє яскравими фарбами, і саме в цій боротьбі протиріч ліричний герой сподівається віднайти душевний спокій. Саме такі переживання й втілилися в прекрасну баладну композицію, дещо з присмаком музичного напрямку “trip-hop”, яка являє собою взірець філігранного поєднання витонченної лірики та гармонійної музичної складової.

«Літо» своїм чарівним голосом прикрасила Саша Кольцова («Крихітка»), виконавши жіночу вокальну частину пісні. Саша – одна з найталановитіших співачок сучасної актуальної української музики, як ніхто інший, змогла своїм співом втілити образ тієї самої фатальної нездійсненної мрії.

Також хотілося б відмітити цікаву продюсерську роботу та нетрадиційний підхід до звуку, що здійснив видатний польский саундпродюсер Піотр «Дзікі» Ханцевич. Йому вдалося в межах однієї пісні втілити декілька новаторських та дещо революційних підходів, як для звичного українського музичного середовища. Це стосується роботи зі звуком, а точніше сказати, його накопичення та трансформації.

В найближчих планах гурту зйомки та презентація кліпу на пісню «Літо».

Офіційний сайт: www.haydamaky.com
Помилковий заголовок — «Ufqlfvfrb» pfyeh..nm cke[fxsd e «Ksnj»

16 Травня, 19:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон