Настільна версія
мова | язык

Після першої репетиції Гайтана стала фаворитом європейських медіа

17 Травня, 01:14

Поділитися:

Перша репетиція позаду. 14 травня Гайтана на офіційній сцені «Євробачення 2012» - Crystal Hall вперше представила свій номер, з яким артистка виступатиме 24 травня на другому півфіналі міжнародного конкурсу.

Разом з Гайтаною на сцені з'явилися реальні та віртуальні танцюристи в яскравих, незвичайних костюмах. Динамічний номер з використанням LED екранів вразив всіх. Яскраве, емоційне шоу, сплески фарб, насичений вокал Гайтани привернули увагу всієї преси «Євробачення 2012». Після репетиції на прес-конференцію до Гайтани завітала найбільша кількість журналістів. У залі панувала дружня, добра атмосфера. Журналісти радо аплодували українській співачці, активно задавали питання і роздаровували компліменти. На зустріч до європейських медіа Гайтана прийшла в яскравому ліловому вінку. Український віночок вразив публіку і викликав захоплення у всіх присутніх в залі.

По закінченню офіційної прес-конференції, Гайтана провела близько 40-ка індивідуальних інтерв'ю. Як виявилося, українська співачка побила рекорд журналістських симпатій «Євробачення 2012».

Щорічно, після першої репетиції прес-зал дає свою оцінку учасникам Євробачення. Цього року фаворитом європейських ЗМІ у другому півфіналі стала Гайтана. За словами журналістів, українська співачка вразила всіх неперевершеним вокалом, яскравим, креативним шоу, щирістю, позитивом і своєю усмішкою.

«Кожна хвилина, проведена в Баку, це найпрекрасніша суміш приємних емоцій. В моїй душі панує гармонія і радість. На першій репетиції я змогла відчути, наскільки професійно все організовано. Я в захваті від усієї команди, яка цього року працює з цим масштабним конкурсом. Все дуже чітко, прораховано, продумано. Люди такі добрі, чуйні, а головне неймовірно професійні. Мені дуже сподобалося, що ми змогли обговорити кожну деталь мого номера. Я захоплена звуком, світлом, апаратурою. Вся команда «Євробачення» налаштована на те, щоб максимально добре зробити свою роботу. Без метушні, чітко, як по нотах, ми пропрацювали, переглянули, прорепетирували всі нюанси і залишилися абсолютно задоволеними. Прес-конференція пройшла відмінно, я була дуже рада зустрічі з журналістами. Кожен з них виявився дуже світлою, позитивною людиною. Коли я давала інтерв'ю, то була дуже рада знайомству з усіма представниками країн-учасників цього масштабного конкурсу. Перший день в Кристал Холі пройшов динамічно, насичено і плідно. Емоції просто переповнюють моє серце », - ділиться Гайтана.

Друга репетиція української артистки відбудеться 18 травня. А поки, Гайтана активно знайомитися з Баку, подорожуючи вулицями столиці Азербайджану на своєму улюбленому велосипеді.

Повертаючись з прогулянки, Гайтана зустріла учасницю конкурсу «Євробачення 2012» від Хорватії - Ніну Бадрік. Артистки познайомилися і зробили кілька спільних фото.
Помилковий заголовок — Gsckz gthijї htgtnbwsї Ufqnfyf cnfkf afdjhbnjv 'dhjgtqcmrb[ vtlsf

17 Травня, 01:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон