Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон заспіває на конкурсі краси

18 Травня, 00:33

Поділитися:

Міка Ньютон виступатиме на конкурсі "Міс світу-2012", який відбудеться на території Внутрішньої Монголії в Китаї у серпні.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів її продюсер Тимофій Нагорний, пише Gazeta.ua

"Ми бачимо в китайських продюсерах наших головних стратегічних партнерів. Вже почали вести з ними переговори про виступ Міки під час цього конкурсу. Якщо все складеться, Міка стане першим українським виконавцем, який виступатиме на такому рівні", - сказав він.

"За тиждень-два почнемо знімати новий кліп. Нова композиція відрізнятиметься від попередніх, бо написана в стилі "латіно". Ми її протестували. Тести підтвердили, що вона буде користуватися популярністю на усіх континентах. Плануємо, що в кліпі разом з Мікою буде зніматися популярний американський репер. Через це Міка у новому відео з'явиться в реперському образі. В липні кліп змонтуємо і зробимо презентацію", - додав Тимофій Нагорний.

Він також похвалився, що тепер Міка Ньютон прекрасно оволоділа англійською і вже не займається з репетиторами: "Наші американські партнери були певні, що в неї найбільше проблем буде з акцентом. На сьогодні це питання вирішено практично на 99 відсотків. Англійська далася їй легко, бо вона трудоголік. Міка любить працювати і завжди викладається на повну силу".

На запитання, чи не планує Міка повернутися на батьківщину, Тимофій відповів: "В Америці вона має багато важливих справ. Вона прекрасно там прижилася, та й можливостей там набагато більше, ніж в Україні".

Міка Ньютон переїхала до Лос-Анджелесу минулого року. Зараз вона знімає квартиру у центрі міста на Голлівуд-бульварі.

"В квартирі три кімнати. Там є басейн і тренажерна зала. Міка щодня займається спортом, вокалом і хореографією. В квартирі почуває себе комфортно. Щомісяця платимо за неї 3 тисячі доларів. Це найменша сума з усіх наших інвестицій. В центрі Києва така квартира обійшлася би вдвічі дорожче", - поділився Тимофій Нагорний.

"Проблему з житлом вирішити найлегше. Набагато складніше знайти партнерів у Голлівуді і Лос-Анджелесі, бо це — Мекка шоу-бізнесу. Але ми любимо труднощі і перешкоди. Завжди з упевненістю їх долаємо", - додав Тимофій Нагорний.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy pfcgsdf' yf rjyrehcs rhfcb

18 Травня, 00:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій