Настільна версія
мова | язык

Вілл Сміт вдарив українського журналіста

22 Травня, 01:04

Поділитися:

Американський актор Вілл Сміт вдарив українського кореспондента, який колись не догодив гортензією Мадонні та пустункою Кіркорову.

На прем’єрі "Люди в чорному-3" у Москві журналіст поцілував Сміта, а тому це не сподобалося.

Відео інциденту оприлюднило російське видання "Life News".

Зазвичай спокійний та веселий Вілл Сміт добродушно реагує на всі запитання преси та витівки божевільних фанатів. Але поцілунок журналіста дещо збентежив актора і той злегка вдарив нахабу по обличчю.

Скандальний випадок стався на червоній доріжці біля кінотеатру на Новому Арбаті у Москві.

"Молодий чоловік потягнувся до зірки через огорожу, але ми цього не помітили, а коли він вже був поруч зі Смітом - виявилося пізно - Вілл зміг захистити себе самостійно. Зазвичай зірки реагують набагато спокійніше на такі витівки…" - зазначив охоронець кінотеатру.

Після неприємного інциденту Сміта без зволікання завели до кінотеатру, щоб уникнути продовження конфлікту.

"Вілл був моїм улюбленим актором, але після події, думаю, я буду ставитися до нього інакше. За свою кар'єру він мав давно звикнути до такої уваги фанатів - це частина його роботи. Якщо обрав таку професію, то будь готовий і роздавати автографи, і фотографуватися з кожним шанувальником", - висловився один зі свідків події.

Нагадаємо, зухвалий кореспондент не вперше провокує скандал. На початку вересня він подарував гортензію самій поп-королеві Мадонні, а вона позбиткувалася з нього. А нещодавно його послав на три літери Філіп Кіркоров.
Помилковий заголовок — Dskk Cvsn dlfhbd erhfїycmrjuj ;ehyfkscnf
22 Травня, 01:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)