Настільна версія
мова | язык

Проповідник зі США призначив кінець світу на 18 годину 21 травня

28 Березня, 17:04

Поділитися:

Кінець світу "уже близько": американський проповідник Гарольд Кемпінг з Каліфорнії очікує, що друге пришестя Христа відбудеться 21 травня "близько 18:00".

За його прогнозами, у цей час 2% населення Землі негайно "піднесуться" в небеса, а інші будуть направлені просто в пекло.

При цьому Кемпінг зі своїм пророцтвом апокаліпсису не тільки виступає зі звичайної кафедри проповідника, а й розгорнув цілу рекламну кампанію: його виступи можна почути по радіо, а прогноз про Судний день висить на рекламних білбордах – більше 2 тисяч плакатів по всій території США прикрашені його слоганами, серед яких: "Сурми тривогу, попереджай людей!"

Щодня 89-річний Кемпінг, колишній інженер, звертається до своїх послідовників через Family Radio Network - релігійну радіомовну організацію, яка фінансується за допомогою благодійних пожертвувань слухачів. Зараз ця мережа є власником 66 радіостанцій тільки в США.

Кемпінг, який робить програми 48 мовами, може похвалитися послідовниками по всьому світу, радіостанції у нього є і в ПАР, і в Росії, і в Туреччині.

Він стверджує, що за 70 років вивчення Біблії він розробив систему, яка використовує математику для інтерпретації зашифрованих у ній пророцтв. За його словами, кінець світу прийде 21 травня, тому що це буде 722500 днів з 1 квітня 33 року н.е., коли, як він вважає, був розіп'ятий Христос. Цифра 722500 важлива, тому що досягається шляхом двократного множення трьох священних чисел (5,10 і 17) одне на одного.

На думку Кемпінга, нещодавні події, такі як землетруси в Японії, Новій Зеландії і на Гаїті, є провісниками майбутнього Судного дня.

Однак варто зазначити, що Кемпінг уже не вперше пророкує апокаліпсис. 6 вересня 1994 сотні його слухачів зібралися в залі в Аламеда (Каліфорнія), марно очікуючи пришестя Христа.

Зараз проповідник виправдовується: "на той момент я ще не встиг ретельно вивчити значну частину Біблії. Але зараз у нас була можливість провести величезний обсяг додаткової роботи, і Бог дав нам незаперечні докази того, що це дійсно станеться".
Помилковий заголовок — Ghjgjdslybr ps CIF ghbpyfxbd rsytwm cdsne yf 18 ujlbye 21 nhfdyz

28 Березня, 17:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон