Настільна версія
мова | язык

Пономарьов вміє дружити з жінкою без сексу

30 Травня, 00:00

Поділитися:

Співак Олександр Пономарьов не надто вірить у дружбу між чоловіком та жінкою. Хоча на своєму прикладі доводить, що це поняття все ж таки існує. Сашко вже 5 років дружить зі своїм директором Нонною Кондрашовою.

Про це артист розповів журналістам "ТСН. Особливе".

Пономарьов та його директор Нонна усюди з'являються разом. Ходили чутки, що між ними більше, ніж професійні та дружні стосунки.

Втім, вони в один голос це заперечують.

"Ми співпадаємо в тому, що Нонна пряма людина і правдива. Це мені дуже імпонує в ній", - каже про свою подругу Олександр.

"Він надійний друг. Він дуже комфортний", - вторить йому Нонна.

Цікаво, що Пономарьов, насправді, не вірить у дружбу між чоловіком та жінкою.

"Ні, ми з Нонною тільки співпрацюємо і дружимо. Загалом, я не вірю у чоловічу та жіночу дружбу. Але у нас, крім дружніх, стосунків ще є спільна ситуація, яка називається робота. Тому в такій ситуації, мені здається, може бути дружба. Хоча, дуже рідко", - каже співак.

На запитання, чи був у них із директором дружній секс, співак реагує бурхливо. "Як про це можна думати навіть!? Я Нонну поважаю, як друга!" - наголошує він. У свою чергу Кондрашова додає, що сексу між родичами бути не може.

"Саша, по-перше, весь час одружений, друге - Сашу сприймаю як рідну людину, він як брат мені рідний", - каже жінка.

У складних життєвих ситуація Нонна та Олександр в першу чергу радяться одне з одним. Але буває, що і сваріться. У конфліктах першою поступається Кордашова.

"Саша, насправді, зовсім не такий, яким він сприймається публічно, він дуже творча людина, дуже тонка людина. При цьому дуже добра людина. Напевно, тому йому і важкувато..." – ділиться Нонна.

До речі, нещодавно Пономарьову закидали романтичні стосунки з його підопічною Галиною.
Помилковий заголовок — Gjyjvfhmjd dvs' lhe;bnb p ;syrj. ,tp ctrce

30 Травня, 00:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван