Настільна версія
мова | язык

Гурт «Мері» на «ПередЄвро» паті

1 Червня, 23:48

Поділитися:

Зовсім недавно відбулись зйомки шоу-програми студії «Магарич», яка була присвячена Євро 2012. У ній взяли участь відомі особистості Галичини: Назар Савко, брати Вірастюки та лідер гурту Мері Віктор Винник.

Студія «Магарич» влаштувала для композитора, співака а також художника Віктора Винника «Картинну галерею», де були показані відомі шедеври інтернету, а також перероблені картини, на яких був зображений сам Віктор. Найбільше фронтмену гурту Мері припало до душі творіння «Винник і робітники».

А далі були пісні… Гурт Мері підтримав чемпіонат Європи 2012 з футболу двома композиціями «Мерідіани» та «Ромео». «Ми вирішили влаштувати повну акустику, щоб народ, який був у залі підспівував нам. Тому гітара та акордеон були як ніколи доречні» - розповідає Віктор.

А закінчилось все тим, що студія «Магарич» вирішила пожартувати з Віктором Винником. Під час виступу групи Мері на сцені вже появились нові декорації. І після того, як Віктор прощався з глядачами він не зауважив дивану, який уже стояв позаду нього. В кінці-кінців з глядачами прощались ноги Віктора.
Помилковий заголовок — Uehn «Vths» yf «Gthtl"dhj» gfns

1 Червня, 23:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків