Настільна версія
мова | язык

Алек Болдуін вирішив одружитися з інструктором з йоги

16 Червня, 18:36

Поділитися:

Алек Болдуін нарешті зважився стати одруженим чоловіком. Як повідомляється, Алек і його кохана Хіларія Томас визначилися з датою і місцем весілля. Цілком ймовірно, урочистість буде не надто пишною, але парі цього і не потрібно.

Як повідомляють таблоїди, Алек і Хіларія мають намір одружитися 30 червня. Останній день червня цього року випадає на суботу, так що у молодят буде час оговтатись після торжества. Церемонія відбудеться в Нью-Йорку, в соборі Святого Патрика.

"Це було зовсім не поспішне рішення, - повідомило джерело з оточення зірки виданню New York Post. - Вони довго і грунтовно до цього готувалися".

Подейкували, що Алек і Хіларія зіграють весілля в Європі. Принаймні один час зірка серіалу "Студія 30" посилено цікавився орендою розкішних палаців. "У когось є замок, який не зайнятий на вересень?" - запитував Болдуін у своїх фанатів у Твіттері.

Нагадаємо, Болдуін і Томас оголосили про свої заручини в квітні. Пара почала зустрічатися навесні минулого року. Томас, американка іспанського походження, одружена ще не бувала. На рахунку актора не дуже вдалий шлюб із зіркою 90-х Кім Бесінджер. Після розлучення зірки частенько відстоювали в суді свої батьківські права на виховання дочки Ірланд. Ходили плітки, що в якийсь момент Алек навіть поклявся більше ніколи не одружуватися, але, як відомо, любов зла.

Стосунки 54-річного артиста і 28-річної Хіларі, інструктора з йоги, розвивалися досить швидко і в той же час гармонійно. У серпні минулого року Болдуін продав будинок в Верхньому Вестсайді і оселився в Сохо разом з коханою. Минулого місяця парочка побувала на численних прем'єрах і вечірках Каннського кінофестивалю.
Помилковий заголовок — Fktr <jklesy dbhsibd jlhe;bnbcz p sycnhernjhjv p qjub

16 Червня, 18:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій