Настільна версія
мова | язык

Елтон Джон Queen і Адам Ламберт дадуть благодійний концерт в Києві

20 Червня, 19:45

Поділитися:

За день до фіналу ЄВРО-2012 Фонд Олени Пінчука "АНТИСНІД" разом з Елтоном Джоном і Queen вийде на матч проти СНІДУ. 30 червня 2012 року в Києві, на Майдані Незалежності відбудеться грандіозний благодійний концерт, присвячений боротьбі з СНІДОМ.

На сцену вийдуть друзі і соратники Фонду Олени Пінчук "АНТИСНІД" у боротьбі з СНІДОМ, легендарні музиканти - Елтон Джон і група Queen з Адамом Ламбертом. Вони приїдуть в нашу країну, щоб сказати кожному українцеві – «Твоє життя це не гра! Зупинимо СНІД разом!»

Цей концерт стане наймасштабнішою соціальною і культурною подією ЄВРО-2012. Він збере сотні тисяч людей на головній площі України - і мільйони глядачів біля телеекранів в Україні і Польщі.

"30 червня на центральній площі країни найтитулованіша і яскрава збірна Англії у складі Сера Елтона Джона і групи Queen гратиме проти СНІДУ - за Україну", - сказала Олена Пінчук на прес-конференції, присвяченій анонсу концерту.

Враховуючи значимість цього проекту і його благодійний статус, артисти, які вийдуть цього вечора на сцену, відмовилися від своїх гонорарів.

Концерт, який проводиться за підтримки UEFA, відбудеться за день до фіналу ЄВРО-2012 в офіційній фан-зоні чемпіонату на Майдані Незалежності.

Під час концерту буде організований збір благодійних пожертвувань. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на новий спільний проект СНІД-Фонду Елтона Джона і Фонду Олени Пінчук "АНТИСНІД", який, використовуючи футбольні символи і правила, розповідатиме українським дітям про ВІЛ/СНІД.

Музиканти, які візьмуть участь в концерті, не уперше приїжджають в нашу країну з благодійною місією - допомогти Україні у боротьбі зі СНІДОМ і захистити від цього недугу мільйони людей. Співпрацю знаменитих артистів з Фондом Олени Пінчук "АНТИСНІД" має багаторічну історію.
Помилковий заголовок — Tknjy L;jy Йгуут s Flfv Kfv,thn lflenm ,kfujlsqybq rjywthn d Rb'ds

20 Червня, 19:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)