Настільна версія
мова | язык

Ані Лорак розкритикувала виступ Гайтани на "Євробаченні-2012"

25 Червня, 23:10

Поділитися:

Гайтана посіла 15-те місце на "Євробаченні" через не дуже вдалу пісню і погано підготовлений номер, вважає співачка Ані Лорак і її "хрещений батько" Філіп Кіркоров.

"Можна було зробити кращий номер. Саме концертний. На мій погляд, трошки не вистачало професійності з боку подачі на сцені",- сказала співачка у інтерв'ю в програмі "Світське життя".

А ось Філіп Кіркоров, який вже вважається експертом з пісенного конкурсу, адже не одноразово брав під свою опіку учасників з різних країн, за словами співачки, вважає, що Гайтана обрала погану пісню.

"Він каже, що пісня. Важко обрати пісню, яка сподобається усім 46 країнам. Але навіть якщо не дуже хороша пісня, або щось,.. то треба бити на номер", - розмірковує Ані Лорак.

Але співачка не заперечує, що Гайтані забракло фарту. І політична ситуація також не сприяла перемозі цьогорічній учасниці від України.

"Імідж – це така річ, яку треба берегти і піклуватися. І безумовно їй було дуже важко, адже зараз ситуація і ставлення (до України) не найкраще. Але музика повинна перемагати. Треба так заспівати, щоб люди забули, який там прапор. І коли ти вже любиш цю пісню, то кажеш: "А, це Україна?! А ну, тоді я люблю Україну", - говорить Лорак.

Раніше генеральний директор Першого національного каналу Єгор Бенкендорф поділився своєю думкою про номер Гайтани на "Євробаченні 2012". На його думку, Гайтана на конкурсі не провалилася, а просто переможці були сильнішими.

У свою чергу автори пісні Гайтани списали її поразку на "Євробаченні" на політику.
Помилковий заголовок — Fys Kjhfr hjprhbnbredfkf dbcneg Ufqnfyb yf @"dhj,fxtyys-2012@

25 Червня, 23:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)