Настільна версія
мова | язык

Пономарьов нюхає фарбу від депресії і качається байком

25 Червня, 23:19

Поділитися:

Співак Олександр Пономарьов качається байком, нюхає фарбу від депресії та жити не може без борщу.

У цьому артист-холостяк зізнався у програмі "Ткаченко.ua".

Олександр Пономарьов не лише співає. Як і в кліпі, де із Сашею знялася телеведуча Катя Осадча, він у житті малює.

"Ну, я це називаю "мазюкаю". Це коли депресивний стан зовсім, мене заспокоює запах фарби", - ділиться Пономарьов.

Причому на уточнююче запитання телеведучого Олександра Ткаченка "Ти просто нюхаєш клей чи що?", Сашко, сміючись, відповів:

"Ні, я малюю, і воно пахне. Я як малюю? Я навіть нікому не показую це".
Пономарьов каже, що мазюкає, бо "коли депресивний стан зовсім, мене заспокоює запах фарби"

Для Пономарьова малювання – це просто вихід з депресії.

"Так, це моя емоція. Інколи виходить весела емоція. Можна залишити і дивитися на неї. Інколи сумна, то її треба ховати", - каже він.

Окрім малювання та співів Олександр останнім часом всією душею полюбив кататися на байку. Влітку він ним користується постійно.

"Я машиною літом не їжджу взагалі. Тільки хіба що на якісь вечірки, де треба бути в смокінгу. Або такі, де існує якийсь дрес-код. Тому, що на мотоциклі в смокінгу не дуже-то й прикольно", - каже він.

"А от в мене давня мрія була – поїздити на мотоциклі по Європі. Я думаю, що цього року, якщо мені все вдасться, і розвантажити час, скажімо так, вільний зробити, то я, можливо, поїду цього року", - зауважив Пономарьов, який і справді нині гайнув у подорож на байку.

Принаймні на сторінці співака у соціальній мережі подеколи з‘являються відповідні фотографії. Так, Сашко вже побував в Кошице, у Будапешті, на озері Балатон, у Венецiї, на південному узбережжі Франції, у Каннах, Монако.

І, як написав 22-го червня співак на своїй сторінці у соцмережі Facebook, попереду в нього ще Мiлан, Мюнхен, Прага і Кракiв.

Подорожує Пономарьов на байку без банди байкерів.

"А мені так подобається! А чого тут поганого? Ти собі сів на мотоцикл, спокійно собі заїхав в будь-яке кафе, поїв, якщо захотів. Зупинився літом біля якогось озера, стрибнув, поплавав. Потім поїхав далі. Подивився, які там... Пивка заїхати попити в Празі в якійсь кнайпі", - ділиться Олександр.

"Я в байк-клубах ні в яких не беру участі. Пару разів я зустрічався. Може просто не такі зустрілися байкери. Але, крім того, щоб випити спиртне і похвалити кожен свого мотоцикла, поборотися на руках, більше нічого", - каже Сашко.
Південне узбережжя Франції
Пономарьов з подружкою Нонною Кондрашовою. А внизу - Монако

До слова, якщо вірити Пономарьову, то катання на байку замінює йому зайняття спортом.

"(Зараз займаюся спортом) на рівні тренажерного залу і, можливо, тенісу або плавання. Але я тобі скажу, потаскати мотоцикл 420 кілограмів на собі по місту, особливо в пробках, це будь здоров. Можна не займатися і в тренажерному залі", - запевняє співак.

"…Особливо коли пробки і ти між ними їдеш, ти тримаєш його постійно на ногах, руках. Тобто в тебе постійно працює вся група м'язів. Досить важка справа. Після перших днів катання, коли виїжджаєш, коли тепліше, то крепатура болить, ніби ти пішов десь півтори години покачався", - стверджує він.

Коли ж Сашка спитали, яку музику під час подорожі Європою він слухає, він відповів:

"Я люблю взагалі слухати старий джаз американський. Ела Фіцжеральд. Поп-джаз, я не знаю, як це назвати. Луї Армстронг, Френк Сінатра", - каже співак.

А з українських виконавців Пономарьову дуже подобається гурт "Бумбокс" та його лідер Андрій Хливнюк.

"Дуже перспективна класна група. І соліст "с юморком парень". (Сміється) Стібав мене, коли я приїхав з Кіпру. "Саня, чого ти собі рекламу не повісиш на сайті?" Я кажу: "Яку?" Він каже: "Кайєнни", недорого". (сміється) Це жарт, звичайно. Але він такий з гумором. І у нього такий достатньо стильний органічний, перш за все, для нього і достатньо, на мій погляд, цікавий музон. Він цікавий, творчий. Мені це подобається, коли людина горить і знає, що вона хоче і живе цим", - каже Пономарьов.

Ще одне хобі Пономарьова – приготування їжі. Як було сказано у програмі, готувати Сашка навчив його колишній тесть - покійний композитор Микола Мозговий.

"Я люблю готувати. Я маю на увазі поза кадром. Так. Постійно. У мене якщо раз в тиждень нічого не приготую, то якось щось не склалося", - каже Олександр.

"Я багато що готую. Зараз просто піст, то якісь пісні страви більше. А якщо так говорити, коронні страви – я кроля дуже люблю готувати. З грибами. Люблю готувати на вогнищі – плов мені дуже подобається готувати. Такий правильний, з курдючним жиром, бараниною", - стверджує співак.

При цьому сам артист залишається вірним і любить українську кухню.

"Без борщу більше тижня не витримую. Коли зараз їздив у Маямі, пішов, купив собі все на борщ", - зізнається Пономарьов.

Навіть в "ідеальній картинці"-мрії Пономарьова присутній борщ.

"Пономарьов стоїть, співає на березі моря для дуже великої кількості людей. Поруч з ним стоїть Сашок, Сан Санич, син мій, Женька, Зойка і допомагають мені в цьому. Не тільки співати, до речі. Зараз Зоя мені допомагає і в оргпитаннях. Вона молодець. Вже доросла, їй 18 років…. Хоче мені допомагати, так. Ми працюємо зараз. І от вона у мене помічниця така. Женька ще маленька, але я дуже хотів би, щоб вона повчилася спеціально", - зізнався артист.

"…Я ще борщ не додав, вибач (сміється)... Щоб там співали, а там ще десь недалечко... Там сцена, знаєш, я стою на сцені співаю, а десь за сценою метрів 300, щоб ніхто не бачив, стоїть котелок на кострі і там борщик вариться!" – жартує Пономарьов.

Також кілька слів в інтерв‘ю Ткаченку Сашко сказав і про своїх друзів.

"Дуже багато нових не додається, не знаю, на жаль чи на радість. Але ті друзі, які в мене були, вони залишилися всі. Майже всі", - запевнив він.

За словами зірки, друзі допомагають йому виходити із кризи, пов‘язаної із особистим життям. Імовірно, має на увазі розлучення з молодою другою дружиною Вікторією Мартинюк та скандали через спільного з нею сина Сашка.

"Думаю, що скоріше не з дитинства, а десь з 90-х років, з початку 90-х років. Вони допомагали мені і до сих пір допомагають мені виходити з такої моєї власної внутрішньої кризи, пов'язаної з моїми особистими стосунками. Допомагають морально перш за все, підтримують, тому що мені ж нема з ким поговорити. Ні мами, ні папи в мене зараз вже нема", - каже Олександр.

Разом з тим, довелося Пономарьову поговорити і про політику. Так співак підкреслив, що брав участь у політичних акціях "тільки під час тих виборів, де Тимошенко".

"Просто після розчарування, яке відбулося після того, як змінилася влада і якось воно стало не так, як планувалося і як хотілося, я єдиного політика бачив, якого принаймні послідовно можна було підтримати з табору, який я підтримував у 2004-му році", - пояснює він.

"…Я не знаю. Я, в принципі, здобув недавно освіту магістра-правознавця. Я маю тепер юридичну освіту. Але я поки що не розумію своєї ролі. Бути просто людиною, яка сидить і натискає кнопки по команді, я не хочу. Тому, що маю свою думку. А чи потрібна зараз моя думка в парламенті при тій ситуації, яка склалася політична, я не впевнений. Тому я поки не відчуваю, що я потрібний..." – каже він.

"Якщо я відчую, що я потрібний, що я щось зможу зробити, що це не просто піти для того, щоб бути народним депутатом, я піду. Тому, що мені пропонувалося достатньо багато разів попередніх скликань бути народним депутатом. Але просто "кнопкодавом" я не хочу бути. А розумію, що там мій голос поки що не вирішує", - додає Сашко.

При цьому Пономарьов не виключає можливості брати участь у політичних акціях.
Помилковий заголовок — Gjyjvfhmjd y.[f' afh,e dsl ltghtcsї s rfxf'nmcz ,fqrjv

25 Червня, 23:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій