Настільна версія
мова | язык

Гордієнко вже не ходить по секондах, а одягається у дизайнерів

25 Червня, 23:26

Поділитися:

Одна з учасниць проекту "Голос країни" співачка Наталя Гордієнко після своєї участі в проекті каже, що її заробітки побільшали, пише Gazeta.ua

"Звичайно, гроші у творчість вкладають продюсери, але мені особисто жити стало легше. Бо я ж не з багатої сім'ї і гроші заробляла сама на себе. І навчання собі оплачувала. Зараз можу поїхати кудись за кордон, але поки що не раз на місяць. Я ж не Тіна Кароль і не Ані Лорак, і в мене не така кількість концертів, як в них, і не такі гонорари. Крім того, ви ж розумієте, не весь гонорар іде мені", - підкреслила Наталя.

Однак тепер Гордієнко може дозволити собі купити кілька речей у брендових магазинах.

"Купити кілька речей в "Зарі", наприклад, вже можу. Якщо чесно, то тільки зараз почала звертати увага на те, як виглядаю. Бо раніше я не розуміла, навіщо викидати 100 баксів на якесь плаття, коли на секонді щось схоже можна купити за дві гривні. І моя улюблена справа була — піти зі своєю подругою Джульєтою на ринок "Лісний" і в кучках щось собі знайти дуже кльове. Зараз такого дозволити собі не можу. І мало того, що мені треба купувати дорогий магазинний одяг, його мені зараз шиють ще й дизайнери", - зізналася співачка.

Окрім того Наталі доводиться ходити на підборах.

"Я ж раніше ходила лише в кедах і кросівках. А зараз мене доводиться взувати підбори. Навіть в метро інколи на них бігаю. Вже навчилась", - зауважила дівчина.
Помилковий заголовок — Ujhls'yrj d;t yt [jlbnm gj ctrjylf[? f jlzuf'nmcz e lbpfqythsd

25 Червня, 23:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій