Настільна версія
мова | язык

На Валерія Меладзе завели кримінальну справу за побиття журналістки

28 Червня, 14:03

Поділитися:

Проти співака Валерія Меладзе порушено кримінальну справу в порядку приватного звинувачення журналістки Євгенії Гусєвої про побої. Про це повідомив РАПСІ адвокат потерпілої Сергій Жорін.

"Мировий суддя судової ділянки номер 417 району Арбат постановив визнати Гусєву приватним обвинувачем (потерпілою), а Меладзе - обвинуваченим за частиною 1 статті 116 КК РФ (побої)", - повідомив захисник. Максимальна санкція частини першої цієї статті - арешт на строк до трьох місяців.

Запобіжний захід суд щодо Меладзе обирати не став. Зі слів Жоріна, судовий розгляд призначено на 27 червня о 14.30.

Адвокат також додав, що проти Гусєвої також порушено кримінальну справу за заявою Меладзе за статтею 306 КК РФ - "Завідомо неправдивий донос", яка передбачає максимальне покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, в липні минулого року в "Комсомольській правді" з'явилася інформація, що Меладзе, виходячи за день до цього ввечері з весілля Яни Чурікової і Дениса Лазарєва, накинувся на журналістку газети, сильно штовхнув її, душив, кричав, лаявся і намагався відібрати фотоапарат. До статті додавалося відео, а також фотографія журналістки, на якій видно замазані зеленкою садна.

Майже рік тому московська поліція не стала порушувати кримінальну справу проти співака, якого Гусєва просила притягти до відповідальності за статтею "грабіж".

Сам Меладзе стверджує, що "інциденту не було, він лише попросив стерти фотографії з ним". Він також вважає, що історія спеціально роздувається засобами масової інформації в гонитві за сенсацією.
Помилковий заголовок — Yf Dfkthsz Vtkflpt pfdtkb rhbvsyfkmye cghfde pf gj,bnnz ;ehyfkscnrb

28 Червня, 14:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій