Настільна версія
мова | язык

DreamWorks екранізує Need for Speed

29 Червня, 08:57

Поділитися:

Студія DreamWorks придбала права на зйомки фільму, заснованого на іграх серії Need for Speed​​, повідомляється на сайті Computer and Videogames. Передбачається, що картина вийде в прокат у 2014 році.

Постановкою фільму займеться Скотт Во. Єдиною його режисерською роботою на сьогоднішній день є стрічка Закон доблесті (Act of Valor), що вийшла в прокат у лютому 2012 року.

Сценаристом проекту був призначений Джон Гейтінс, який брав участь у створенні картин Тренер Картер і Жива сталь.

Примітно, що в основу фільму буде покладена оригінальна історія - прив'язувати картину до сюжету якоїсь конкретної гри серії Need for Speed ​​ініціатори проекту не планують. До зйомок стрічки приступлять на початку 2013 року.

Виданням ігор серії Need for Speed ​​займається компанія Electronic Arts. Road&Track Presents: The Need for Speed​​. Найперша частина була розроблена для консолі 3DO і надійшла в продаж у 1994 році. Пізніше її портувала на персональні комп'ютери, PlayStation і Sega Saturn.

Зараз студія Criterion Games працює над новою грою, що отримала назву Need for Speed​​: Most Wanted. Вона буде видана восени 2012 року.
Помилковий заголовок — ВкуфьЦщклы trhfyspe' Туув ащк Ызуув

29 Червня, 08:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)