Настільна версія
мова | язык

Маша Собко сама пошиє собі весільну сукню, а Ілларія подумує про цноту

29 Червня, 09:01

Поділитися:

У розпал сезону одружень в Києві українські дизайнери продемонстрували модне весільне вбрання. Перевтілюючись у наречених, дівчата дефілювали імпровізованим подіумом - пишне оздоблення, модний русальчин силует, відверті декольте.

Та щодо весільних суконь жінки мають власну думку. Зірка "Голосу країни" Іларія впевнена, що мода тут ні до чого. "Я за те, аби краса була прикрита, за те, що коли річ вже йде про справжнє весілля, я думаю, що це буде дуже цнотлива сукня, тому що справжню мене має побачити один єдиний чоловік", - переконана вона, повідомляє TCH.ua

Співачка Маша Собко вже знайшла свого коханого, тому залюбки приміряла на себе роль нареченої, та свою сукню бачить іншою.

"Я б обрала плаття, яке було б більш ексклюзивне, в створенні якого брала участь би особисто я. Тому що я люблю всякі дизайнерські наряди створювати з дизайнерами, радитися", - стверджує дівчина.

Проте, на думку Маші, сукня - не головне. "Не для сукні ж ми виходимо заміж, ми виходимо заміж за людину", - запевняє співачка.

Рестораторка Олена Федоркова заміж вийшла нещодавно, але залюбки знову відчула себе нареченою. Хоча сукню для показу обирала сама, каже, її весільне вбрання було кращим. "Це була традиційна біла сукня, з двохметровим шлейфом, з чотирьохметровою фатою. Насправді це була дитяча мрія, до того ж дуже хотілося, щоб сам обряд вінчання – був в якійсь надзвичайній атмосфері", - зізналась вона.

Актриса Ольга Сумська на показ прийшла як гостя, та й весільної сукні у неї жодного разу не було. Заміж виходила в театральному костюмі, тому іншим радить - влаштовувати справжнє свято:

"Я всім нареченим кажу – не економте на цьому дні, нехай це буде ваша сукня, не на прокат, а це буде пошита або куплена спеціально для неперевершеної нареченої".

Десятирічна Ганна, дочка Ольги, ще навіть не мріє про власне весілля, але вже знає, що до весілля чоловікові показувати сукню не можна.
Помилковий заголовок — Vfif Cj,rj cfvf gjib' cj,s dtcskmye cery.? f Skkfhsz gjleve' ghj wyjne

29 Червня, 09:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон