Настільна версія
мова | язык

Солістка DRESS CODE терміново шукає чоловіка

6 Липня, 00:27

Поділитися:

Навіть ті, хто присвятили себетворчості та завжди оточені шанувальниками своїх талантів, жадають знайти єдиного, вірного такоханого супутника життя – до такого рішення раптово прийшла солістка групи DRESS CODE Мімі, та зпритаманної її рішучістю дала згоду на участь у програмі «Давай одружимось!».

Той факт, що доведеться конкурувати ще з двома претендентками на роль нареченої, її не тільки не зупинив, а навіть підбурив – адже для підтримки на знімальний майданчик обіцяли прийти усі учасники DRESS CODE. «Я аж ніяк не хочу покинути творчість и готувати пиріжки на кухні, але ж я відверто оголошую, що шукаю свою другу половинку. Я вірю, що треба обов’язково озвучити своєбажання – тоді мир повернеться до мене,та бажання здійсниться», - так прокоментувалаМімісвою участьу «весільної» програмі.

На жаль, треба признати, що у цей раз частки паззлів не зійшлись, та жадані слова «Давай одружимось!» для Міміне пролунали, але жзважаючи на незвичайну наполегливість Мімі, цілкомімовірно, що незабаромDRESS CODEвідсвяткує перше весілля серед своїх учасників. Повний звіт про пошуки любові та нареченого, а також про проби вразити його та налагодити відносини дивиться у програмі«Давай одружимось!».
Помилковий заголовок — Cjkscnrf ВКУЫЫ СЩВУ nthvsyjdj ierf' xjkjdsrf

6 Липня, 00:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій