Настільна версія
мова | язык

Марк Ентоні і молодий коханець Дженніфер Лопес обнялися на знак примирення

8 Липня, 23:25

Поділитися:

Папараці таки вдалося отримати докази того, що колишній і нинішній чоловіки Дженніфер Лопес вже не ненавидять один одного так, як раніше. Тепер Марк Ентоні довіряє Касперу Смарту дітей, а при зустрічі вони обіймаються.

На сторінках західних видань раз у раз з'являється інформація про те, що Марк Ентоні - екс-чоловік Дженніфер Лопес, і її нинішній молодий бойфренд Каспер Смарт на дух один одного не переносять. І більше негативних емоцій саме у Марка. Тим не менш, папараці вдалося отримати підтвердження того факту, що насправді стосунки між чоловіками не такі вже й погані, як пишуть таблоїди.

Так, темпераментний Марк Ентоні більше не відчуває негативних вібрацій в сторону Каспера, і навіть не проти того, що його діти проводять час з новим коханцем Джей Ло. Судячи з фото, які вдалося зробити на днях в Бразилії, Марк і Каспер цілком по-родинному ставляться один до одного. Ну, а при зустрічі чоловіки, нехай трохи скуто, але обнімаються, поплескуючи один одного по плечу.

Ймовірно, подібні зміни пов'язані з тим, що особисте життя Ентоні почало налагоджуватися. Так, 43-річний співак обзавівся новою дівчиною - 24-річною венесуельською моделлю Шеннон Де Ліма.
Помилковий заголовок — Vfhr Tynjys s vjkjlbq rj[fytwm L;tyysath Kjgtc j,yzkbcz yf pyfr ghbvbhtyyz

8 Липня, 23:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон