Настільна версія
мова | язык

Зірки про "мовний скандал":кому геї, а кому все проплачено

8 Липня, 23:26

Поділитися:

Більшість знаменитостей активно слідкує за за політичними перипетіями у країні, а дехто ще й свідомо бере у них участь.Так, у результаті ухвалення нового "мовного" проекту 3 липня багато впливових людей вийшло на мітинги.

Дехто ж із зірок відреагував на таке рішення влади по-своєму. Андрій Данилко, Ольга Полякова, Асія Ахат та Євгенія Власова нічого поганого у другій державній російській не вбачають.

"Кажучи загалом - я обожнюю і російську мову, і українську, - коментує Данилко. - Але все, що відбувається навколо них - це лише питання, щоб відволікти увагу від інших важливих проблем. Це як питання із приводу геїв і лесбіянок. Ну, живуть вони - і живуть собі, навіщо робити з цього таку проблему?"

Скандалістка Євгенія Власова йде пліч-о-пліч із Сердючкою. Зірка додає - так історично обумовлено, хтось говорить російською, хтось - українською. Та й узагалі, за словами Власової, усі ці мітинги давно проплачені.

Так, не може бути дві державні мови, але ж у нас завжди розмовляли не лише українською, а й російською, - виступає на захист російської Женя. - Моя дочка знає українську, я веду програму українською, хоча ми розмовляємо російською. І зневажати людину за те, що вона не розмовляє українською - це, мені здається, межує з фашизмом. Загалом, заради Бога, нехай буде російська, нехай буде українська. А от на якісь мітинги я не збираюся ходити, я займаюся своїми справами. І взагалі ніж займатися такими дурницями, краще б люди почитали Біблію."

Суперблондинка Оля Полякова, як і належить справжній блондинці, у мовні справи не лізе через некомпетентність. Але пожартувати з цього приводу завжди можна.

"Моя позиція з цього питання трохи іронічна. Одна мова добре, а дві - приємніше. Або навіть так: "один язык хорошо, а с двумя оргазм сильнее!", - звела до інтиму Полякова.

До гурту приєдналася і відома скрипачка Асія Ахат. Зірка вважає, що ця проблема її не стосується, оскіль Асія - повністю аполітична особа (за її ж словами).

"Це політичний момент, а я вважаю себе людиною аполітичною, - толерантно відповідає Ахат. - Але я людина, якій легше розмовляти російською, хоча з української в мене завжди були п'ятірки. У нас учора навіть виникла вдома дискусія з цього приводу. Деякі члени моєї сім’ї вважають, що українська мова ще надто тонка, тому її треба всіляко оберігати. А мені от добре й з російською, і з українською мовами"
Помилковий заголовок — Pshrb ghj @vjdybq crfylfk@^rjve utї? f rjve dct ghjgkfxtyj

8 Липня, 23:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій