Настільна версія
мова | язык

Демі Мур покинули доньки?

9 Липня, 22:59

Поділитися:

Американській акторці Демі Мур нині ведеться несолодко. Подейкують, 49-річна зірка лишилася не лише без чоловіка Ештона Катчера, а без підтримки власних дітей.

Доньки, Румер, Скаут і Таллула, які теж тяжко пережили розставання з вітчимом, утомилися від материного смутку та дратівливості.

Про це пише "Комсомольская правда в Украине" з посиланням на "The Daily Mail".

Саме 23-річна Румер була поряд із матір’ю, коли ту госпіталізували. Дівчатка підтримували Демі й коли талежала в реабілітаційному закладі. Тепер вони втомилися від того, що замість матері мають меншу сестру, яку треба цілодобово втішати. Доньки вважають, що настав час Мур змиритися зі втратою і жити далі.

Що ж до Катчера, то пасербиці сумують за ним та продовжують передзвонюватися і зустрічатися. Демі це, зрозуміло, не до вподоби, вона вимагає припинення цієї дружби.

18-річна Таллула хотіла запросити Ештона на церемонію з приводу закінчення школи, але мати їй це категорично заборонила. Ця суперечка й стала останньою краплею, що переповнила чашу терпіння сестер. Під час церемонії дівчата більше спілкувалися з батьком, Брюсом Віллісом, а з матір’ю навіть не фотографувалися.

Повернувшись додому, мати та доньки пересварилися, і взагалі перестали розмовляти.

Цей розлад у сім’ї Демі Мур є повторенням її стосунків із власною матір’ю, Вірджинією Гайнс. Вони багато років не спілкувалися, і до самої смерті стара животіла на саму лише соціальну допомогу.

Нагадаємо, Катчер та Мур колись не виключали можливості народження спільної дитини. Дружининих дочок від попереднього шлюбу актор, наче справжній татусь, возив до школи, а коли Румер забажала купити собі власне житло, щедро доклав їй мільйон доларів.
Помилковий заголовок — Ltvs Veh gjrbyekb ljymrb&

9 Липня, 22:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон