Настільна версія
мова | язык

Нова Людина-павук на вершині американського прокату

9 Липня, 23:24

Поділитися:

Фільм Нова Людина-павук (The Amazing Spider-Man) у свій дебютний вікенд підійнявся на вершину північноамериканського прокату, скинувши з верхньої сходинки п'єдесталу лідера минулого тижня - комедію Третій зайвий.

Нова Людина-павук, чию роль тепер виконав Ендрю Гарфілд, заробив за підсумками вікенду 6-8 липня $ 65 млн у США і Канаді, що стало шаленим стартом для переробленої франшизи про пригоди супергероя, який перекидається на павутині, зазначає Reuters.

Фільм - свого роду перезавантаження популярної сучасної екранізації коміксів про Людину-павука, перша частина якої вийшла у 2002 році. У цілому три частини попередньої картини, де роль Пітера Паркера і його супер-альтер его грав Тобі Магуайр, заробила у світовому прокаті приблизно $ 2,5 млрд.

Нова Людина-павук не оминула увагою і любовну історію головного героя, привернувши значну частину жіночої аудиторії, що склала 42% від загальної кількості глядачів, повідомила кінокомпанія Sony Pictures.

На другому місці у прокаті Північної Америки розмістився лідер попереднього тижня - комедія Третій зайвий - перший повнометражний художній фільм від творця анімаційного серіалу Гріффіни Сета Макфарлейна за участю Марка Волберга і Міли Куніс. За свій другий вікенд картина отримала $ 32,6 млн.

Анімаційна казка Відважна змогла зберегти за собою третю сходинку бокс-офісу, заробивши $ 20,1 млн.

Четверте місце зайняла кримінальна драма Олівера Стоуна Особливо небезпечні (Savages), яка заробила $ 16,2 млн. Комедія Стівена Содерберга Супермайк (Magic Mike) замкнула п'ятірку лідерів прокату із результатом $ 15,6 млн.
Помилковий заголовок — Yjdf K.lbyf-gfder yf dthibys fvthbrfycmrjuj ghjrfne

9 Липня, 23:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків