Настільна версія
мова | язык

Антоніо Бандерас розлучається з дружиною?

12 Липня, 00:17

Поділитися:

Подейкують, "епідемія " зіркових розлучень вразила ще одну відому пару – Антоніо Бандераса та Мелані Гріффіт.

54-річну актрису днями сфотографували без обручки на пальці, а її 51-річного чоловіка буцімто ще навесні заскочили з якоюсь білявкою в нічному клубі Канкуна.

Про це пише "Radar Online".

"Він веселився й танцював із багатьма жінками… Вони цілувалися більше, ніж один раз… О другій ночі Антоніо та його гарна білявка пішли разом", - розповів інформатор журналу "Star".

Саме амурні походеньки Бандераса і стали причиною того, що 16-річний шлюб тепер наближається до краху, пише "The National Enquirer".

"На кону чимало грошей. Мелані в халепі. Вона не лише ризикує втратити любов свого життя, ще й її кар’єра опинилася в нужнику, тоді як зірка Антоніо продовжує сходити", - зазначило джерело.

Нагадаємо, торік в одному з інтерв’ю Антоніо називав світлом свого життя своїх дітей та зізнавався, що після стількох років шлюбу їм із Мелані вже не обов’язково доводити одне одному свою любов сексом.

Як відомо, Бандерас і Гріффіт побралися в 1996-му, і разом пережили тяжкі випробування – алкогольну та наркотичну залежність акторки, невдалі пластичні операції та рак.
Помилковий заголовок — Fynjysj <fylthfc hjpkexf'nmcz p lhe;byj.&

12 Липня, 00:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)