Настільна версія
мова | язык

"Твоя порядність" від KOZAK SYSTEM за участі Остапа Ступки та Ірени Карпи

14 Липня, 18:20

Поділитися:

Літо, кохання, спека... А в селі Гатном закінчено зйомки нового кліпу рок-гурту KOZAK SYSTEM на пісню «Твоя порядність», слова якої написав епатажний поет Дмитро Лазуткін. Головні ролі зіграли народний артист України Остап Ступка та лідерка гурту Qarpa, письменниця Ірена Карпа.

«Остап Ступка ідеально підходить під образ героя-романтика. І нині йому випала дуже цікава і цнотлива роль: він закоханий в жінку, але навіть не здогадується, якою вона є насправді. Він думає, що вона просто красива (а може навіть незаймана), але глядачі бачитимуть кардинально інше «я» цієї дівчини», — розповів фронтмен гурту Іван Леньо.

В образ обраниці Ступки перевтілилася Ірена Карпа, яка, окрім того, долучилася до створення сюжету кліпу.

«Перед хлопцем вона грає роль німфетки, грає роль Лоліти. А ми [глядачі] бачимо, що дівчина не така вже й скромна та порядна», — поділився думками про роль Карпи Іван Леньо.


«Мені видається, що в ментальності українського народу є частина балканського драйву. Особливо це стосується українців Буковини та Закарпаття, — розказав вокаліст про пісню «Твоя порядність». – «Композиція своїм ритмом балканським передає сонячний настрій, яким ми хочемо поділитися. Українці – світлі люди по природі. Ми хочемо, щоби вони більше посміхалися, більше раділи з нічого, просто від того, що мають можливість бачити щодня, як сходить сонце».


Володимир Шерстюк (басист гурту): «Ця пісня - своєрідний експеримент. Вона вібрала в себе нашу любов до балканської музики. Вона легка, весела та насичена позитивними емоціями. В цьому кліпі ви побачите KOZAK SYSTEM в абсолютно новому амплуа».


Режисером та автором ідеї кліпу став Тарас Дронь (компанія «NORD Production»). Зйомки проходили в селі Гатне в будинку друга музикантів гурту.

А вже 20 липня прихильники знову зможуть побачити та почути справжній драйв та відчути позитивну енергію KOZAK SYSTEM на першому виступу гурту в Докер пабі. Клубні концерти завжди особливі, вони надають можливість близького контакту, створюють так буде і на цьому.

Концерт відбудеться 20 липня о 22:00
Docker pub (Киев, метро Героїв Дніпра, вул. Богатирська, 25)
тел. (044) 537-13-40 та (050) 358-55-13
Вартість квитків - 75 грн.

Плани KOZAK SYSTEM на найближчий час:
21 липня Фестиваль Горлиця (с. Маринин, Рівненська обл.)
22 липня Фестиваль Перунів Полк (Київ, Труханів Острів)
4 серпня Фестиваль Бандерштат (Луцьк)
5 серпня Фестиваль Тустань (с. Урич)
10 серпня Docker Pub (Київ)
11 серпня Підкамінь 2012
9 вересня Турнір з Вільного Бою (Тернопіль, Стадіон)
22 вересня Свалява, День Міста


Останні новини гурту - на новому сайті - kozaksystem.com
Помилковий заголовок — @Ndjz gjhzlyscnm@ dsl ЛЩЯФЛ ЫНЫЕУЬ pf exfcns Jcnfgf Cnegrb nf Shtyb Rfhgb
14 Липня, 18:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван