Настільна версія
мова | язык

Енн Хетевей впала в істерику, коли обстригла волосся

16 Липня, 22:15

Поділитися:

Відтоді, як актриса Енн Хетевей обстригла свої шикарні локони заради ролі в екранізації роману Віктора Гюго "Знедолені", пройшло вже кілька місяців. Тим не менше, тільки зараз вона оговталась після істерики, яка через це у неї трапилася.

Коли актрису Енн Хетевей вперше помітили короткостриженою під час прогулянки з друзями, вона одразу ж взялася ховати від об'єктивів папараці свою нову зачіску і опускала обличчя. Вже тоді було ясно, що актрисі не подобаються такі зміни у власній зовнішності.

Так, нещодавно зірка фільму "Диявол носить Prada" взяла участь в одному з рейтингових американських ток-шоу. Зрозуміло, питань про недавню зміну іміджу уникнути було неможливо. Але, схоже, зараз їй набагато легше сприймати свій новий образ, а також про нього говорити.

Актриса зізналася, що дуже довгий час не могла себе прийняти з коротким волоссям і була в істериках.

"Я не думала, що підстригтися - велика проблема, - розповідає Енн. - Більш того, це була моя ідея - відрізати волосся, як це довелося зробити моїй героїні. Але потім я раптом зрозуміла, що їх не приклеїти назад. Я була в стані пацієнта психіатричної лікарні - мене просто неможливо було заспокоїти!".

Нагадаємо, Енн Хетевей і Адам Шульман планували цього літа одружитися. Але жертва заради кар'єри завадила подружжю відсвяткувати одруження в термін, і змусила перенести весілля.
Помилковий заголовок — Tyy {tntdtq dgfkf d scnthbre? rjkb j,cnhbukf djkjccz

16 Липня, 22:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван