Настільна версія
мова | язык

Чехова підсіла на солодке та псувала речі сина

16 Липня, 22:29

Поділитися:

Російська телезірка Анфіса Чехова, яка нещодавно стала мамою, запевняє, що не сидить на післяпологовій дієті. Крім того, Анфісі доводиться вчитися займатися господарством, адже вона вже встигла зіпсувати одяг сина у пральній машині.

Про це Чехова розповіла "7 Дней".

Тепер, коли телеведуча годує сина грудьми, їй доводиться відмовлятися від багатьох продуктів. Наприклад, зараз їй не можна їсти шоколад, хоча вона від цього не дуже страждає.

"Завжди була великою любителькою солоного. Але під час вагітності у мене стався "переворот": тепер постійно тягне на солодке. Спробувала тут з'їсти шматок сметанного пирога, а в ньому виявився мед - сильний алерген, Соломона всього обсипало. Тож тепер більше не експериментую. Зупинилася на безпечних пастилі і лукумі", - розповідає Чехова.


Цікаво, що за дев'ять місяців очікування малюка Анфіса майже зовсім не додала у вазі.

"Підозрюю, що це особливість мого організму - адже на жодних дієтах я не сиділа. Погладшала лише на шість кілограмів. З них чотири кіло важила дитина і два - супутні матеріали", - розповідає телеведуча.

"Але я себе ні в чому не обмежувала, їла все, що просила душа. Якихось неймовірних порцій вона й не вимагала. Єдине, я закінчувала вечеряти до восьмої години вечора. Важко було б наїдатися на ніч - великий живіт і так тисне, а якщо його заповнити, то заснути неможливо. Лежиш, пихкаєш, перевертаєшся", - ділиться Анфіса.

Зараз, коли сину Чехової ще немає і двох місяців, вона потроху починає виходити в світ та працювати.

"Від пропозицій по роботі я не відмовляюся, але намагаюся сильно себе не перевантажувати, щоб більше часу проводити з Соломоном", - каже Анфіса.

Крім того, вона зізнається, що із задоволенням займається домашнім господарством.

"Навчилася користуватися пральною машинкою. Зазвичай мені допомагала домробітниця, і я навіть не звертала уваги на те, які режими вона встановлює при пранні. Тож коли я вперше завантажила в машинку речі Соломона, я їх безнадійно зіпсувала. Виставила режим "Дитяче прання", а це виявилося практично кип'ятіння при 90 градусах", - зазначає жінка.

"Зараз вже сама перу і прасую. Няню вирішили не наймати. У нас є дві бабусі. Вони із задоволенням допомагають нам і готові приїхати за першим покликом. До того ж до нас прилетіла Нана, тітка Гурама з Грузії, яка може постійно перебувати з нашим сином, коли це буде потрібно", - ділиться Анфіса.

За словами Чехової, її син Соломон має особливий зв'язок із батьком Гурамом.

"Тато так легко його заспокоює. У них якесь дивне взаєморозуміння. Я навіть іноді ревную. Буває, що син не слухає мене, кричить, і я не знаю, що з ним робити. А батько бере його на руки, і настає тиша", - розповідає Чехова.

Нагадаємо, 31-го травня 34-річна Анфіса Чехова народила первістка від актора Гурама Баблішвілі.

Помилковий заголовок — Xt[jdf gslcskf yf cjkjlrt nf gcedfkf htxs cbyf

16 Липня, 22:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)