Настільна версія
мова | язык

Flea з Red Hot Chili Peppers в Twitter: Київ висаджує мій мозок

25 Липня, 23:22

Поділитися:

У Києві учасники легендарного рок-гурту Red Hot Chili Peppers прогулялися Андріївським узвозом, відвідали PinchukArtCentre, взяли подарунок від українських фанів і поділилися враженнями від міста на своїй сторінці на Twitter.

Бас-гітарист колективу Майкл Flea Бальзарі прогулявся Андріївським узвозом, сфотографувався біля пам'ятника Булгакову і виклав фото у Twitter із підписом "Мій герой Булгаков і я".

За словами Flea, він у захваті від української столиці. "Київ висаджує мій мозок - яке прекрасне місто. Люди приємні і милі. Вулиці красиві. Архітектура стара і захоплива", - написав музикант на своїй сторінці на Twitter.

Бас-гітаристу також сподобалися гривні, фото яких він також виклав у Мережу.

Крім того, київські шанувальники Red Hot Chili Peppers вручили своїм кумирам подарунок - скульптуру із зображенням музикантів.

Тим часом інший учасник гурту - соліст Ентоні Кідіс разом із сином Еверлі Біром прогулялися Центром сучасного мистецтва PinchukArtCentre.

Нагадаємо, що київський концерт знаменитого американського рок-гурту Red Hot Chili Peppers (RHCP) відбудеться сьогодні, 25 липня, на НСК Олімпійський. RHCP вперше відвідають Київ у рамках світового турне на підтримку нового альбому I'm with you. Разом із ними на одній сцені виступлять англійські рок-герої Kasabian, а також інді-рокери The Vaccines.

У зв'язку з концертом Red Hot Chili Peppers на НСК Олімпійський змінюється режим роботи Київського метрополітену: з 16:00 до 19:00 і з 23:00 до 00:00 станції Олімпійська і Палац спорту будуть закриті для входу та виходу пасажирів. У цей проміжок часу на станції Олімпійська поїзди прямуватимуть без зупинки, а станція Палац спорту буде працювати для пересадок з лінії на лінію.
Помилковий заголовок — Адуф p Кув Рще Сршдш Зуззукы d Ецшееук^ Rbїd dbcfl;e' vsq vjpjr

25 Липня, 23:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій